counter

Περιφέρεται απαστράπτουσα στο σπίτι της, θηλάζοντας το μωρό!

Περιφέρεται απαστράπτουσα στο σπίτι της, θηλάζοντας το μωρό!
Περιφέρεται απαστράπτουσα στο σπίτι της, θηλάζοντας το μωρό!

Αρνητικά σχόλια απέσπασε η φωτογραφία της Ashley Nicole που εργάζεται ως μοντέλο και που πρόσφατα έγινε μοντέλο. Η νεαρή μαμά ανήρτησε μια φωτογραφία με το νεογέννητο γιο της την ώρα που τον θηλάζει. Το νεαρό μοντέλο αποθάρρυνε ο ξένος τύπος που δεν έδειξε να επιβραβεύει την κίνηση της όπως είχε κάνει παλιότερα με παρόμοια φωτογραφία που είχε αναρτήσει η Gisele Bundchen.

Η Ashley Nicole σύντροφος του Philip Wheeler στη φωτογραφία εμφανίζεται απαστράπτουσα και πολύ περιποιημένη φορώντας τα γυαλιά ηλίου της να θηλάζει το νεογέννητο γιο της, γεγονός που ενόχλησε και προκάλεσε αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, η Ashley Nicole δεν έδειξε να πτοείται από τα αρνητικά σχόλια και δεν έχει διαγράψει τη φωτογραφία από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η οποία έχει γύρω στις 2.000 Like και θετικά σχόλια από τους followers της.

Στο πλευρό της είναι ο σύντροφος της Philip Wheeler, ο οποίος την υπερασπίστηκε και δήλωσε πως δεν παρατήρησε κανένα άσχημο σχόλιο προς τη Gisele Bundchen η οποία πριν μήνες είχε αναρτήσει μια παρόμοια φωτογραφία θηλάζοντας το δικό της μωρό. Σύμφωνα με την Ashley Nicole η φωτογραφία δεν πρόκειται να διαγραφεί από το λογαριασμό της και θα παραμείνει εκεί που είναι. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR