counter

Πέντε προτάσεις για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Πέντε προτάσεις για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση
Πέντε προτάσεις για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και όλοι μας σιγά σιγά αρχίζουμε να στολίζουμε τα σπίτια μας και τους χώρους στους οποίους δουλεύουμε. Κι επειδή η καθημερινότητα μας είναι έντονη και ίσως δεν έχω έχουμε το χρόνο να σκεφτούμε δημιουργικά για το πώς μπορούμε να πρωτοτυπήσουμε στη φετινή μας διακόσμηση έχω να σας προτείνω κάποιες λύσεις έξυπνες, πανεύκολες, οικονομικές που σίγουρα θα δώσουν έναν αέρα γιορτινό στο χώρο σας.

Μια πολύ απλή λύση είναι να πάρουμε ένα βάζο διάφανο ή και όχι και να βάλουμε μια σειρά λαμπάκια μέσα. Θα δώσει έναν πολύ ωραίο φωτισμό και δεν χρειάζεται κανένα τρέξιμο στην αγορά. Είναι πανεύκολο και φυσικά οικονομικό.

Μια δεύτερη πρόταση, είναι να πάρετε ένα κομμάτι από έλατο μακρόστενο να τοποθετήσετε λεπτά και ψηλά κηροπήγια, αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και φιογκάκια και φυσικά μια σειρά φωτάκια. Δείχνει υπέροχα πάνω στο τζάκι!

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα στεφανάκι το οποίο να διακοσμήσετε ανάλογα με το γούστο σας και τα χρώματα του σπιτιού σας. Μαζέψτε κουκουνάρια, βάψτε τα και τοποθετήστε τα σε διάφορα σημεία. Στέκονται και μόνα τους χωρίς κόλλα ή οτιδήποτε άλλο. Φτιάξτε φιογκάκια σε διάφορα μεγέθη και βάλτε τα διάσπαρτα στερεώνοντας τα με ένα συρραπτικό. Βάλτε μπαλίτσες με κορδέλες  και άλλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά.

Γεμίστε το χώρο σας με κεράκια. Φτιάχνουν μια γιορτινή και ρομαντική ατμόσφαιρα. Γύρω γύρω τοποθετήστε χριστουγεννιάτικα κλαδιά ή ξερά φύλλα.

Αγοράστε χρυσάνθεμα που είναι και η εποχή τους, σε διάφορα χρώματα, βάλτε τα σε εξωτερικό χώρο και φωτίστε τα με λαμπάκια. Κάθε μπουκέτο βγάζει διαφορετικό φωτισμό και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

Οι προτάσεις μου αυτές είναι εμπνευσμένες από το σπίτι της μητέρας μου που είναι διακοσμήτρια. Είναι πολύ απλές, γρήγορες, εύκολες και δε χρειάζεται να αφιερώσετε πολύ χρόνο να τις δημιουργήσετε. Σε επόμενο θεματάκι θα σας προτείνω και λίγο πιο περίπλοκες λύσεις αλλά εξαιρετικά εντυπωσιακές και πολύ οικονομικές, για όσους από εσάς μπορείτε να διαθέσετε λίγο περισσότερο χρόνο και να κάνετε τη διαφορά!!!

Σας φιλώ γλυκά!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR