counter

Η Πεντάμορφη και το Τέρας: Δείτε τον κούκλο πρωταγωνιστή της ταινίας!

Η Πεντάμορφη και το Τέρας: Δείτε τον κούκλο πρωταγωνιστή της ταινίας!
Η Πεντάμορφη και το Τέρας: Δείτε τον κούκλο πρωταγωνιστή της ταινίας!

Είναι από τις πιο γνωστές ιστορίες αγάπης και ένα από τα κλασικά παραμύθια που θυμούνται όλοι. Το έργο «Η Πεντάμορφη και το τέρας» βρίσκεται αυτές τις μέρες στους κινηματογράφους και στο ρόλο του τέρατος είναι ο Dan Stevens.

Ο Dan Stevens σε παλαιότερη δημόσια εμφάνισή του

Ο κούκλος ηθοποιός, έγινε γνωστός από την σειρά «Downton Abbey» και μεταμορφώθηκε σε ένα... τριχωτό τέρας με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Στα γυρίσματα φορούσε ένα βαρύ γκρι κοστούμι που ζύγιζε 18 κιλά φτιαγμένο από λύκρα και περπατούσε με ξυλοπόδαρα.

«Περίπου κάθε δύο εβδομάδες πήγαινα σε ένα ειδικό στούντιο και, αφού με ψέκαζαν με ένα ειδικό υλικό καθόμουν σε κάτι που λεγόταν κλουβί Tron. Εκεί έκανα με το πρόσωπό μου όλα όσα είχα κάνει τις προηγούμενες ημέρες, όπως το να τρώω, το να κοιμάμαι και να μουγκρίζω, με την συμπρωταγωνίστριά μου, Emma Watson, να κάθεται απέναντί μου», είπε στο αμερικανικό People.

Ο Stevens δήλωσε επίσης ότι η εν λόγω τεχνολογία δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά, κάτι που τον έκανε να νιώθει πρωτοπόρος. Στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας ρομαντικός χαρακτήρας και τα μάτια του να είναι «το τελευταίο ανθρώπινο στοιχείο του τέρατος».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR