counter

Πεντάδυμα απέκτησε η οικογένεια, Αϊβάζη -Κορινθίου!

Πεντάδυμα απέκτησε η οικογένεια, Αϊβάζη -Κορινθίου!
Πεντάδυμα απέκτησε η οικογένεια, Αϊβάζη -Κορινθίου!

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης

Πολύ χαρούμενη είναι η οικογένεια Αϊβάζη - Κορινθίου αφού σήμερα ανήμερα των γενεθλίων του ηθοποιού, η οικογένειά τους μεγάλωσε κατά 5 μέλη.

Στο σπίτι τους είχαν ήδη δύο χαμστεράκια, ένα θηλυκό και ένα αρσενικό που τα λατρεύει η κόρη τους Ισμήνη. Το θηλυκό λοιπόν γέννησε σήμερα 5 νέα ποντικάκια και έτσι στο σπίτι θα σβήνουν από του χρόνου 42 κεράκια στα γενέθλια του άντρα της.

Ο Γιάννης Αϊβάζης γίνεται σήμερα 36 ετών και η σύζυγός του πρωί πρωί, του ευχήθηκε διαδικτυακά, γράφοντας: "Χρόνια πολλά στο αντράκι της ζωής μου!!! Happy happy birthday!!! giannisaivazis" και λίγο αργότερα μοιράστηκε τη χαρά της για τα γεννητούρια: "Ευχάριστα νέα!!!!! Καινούργια μέλη. Γέννησε το χάμστερ μας 5 ποντικάκια!!! Αχ τι ωραία! Ίδια μέρα γενέθλια με τον Γιάννη".

Ο Γιάννης Αϊβάζης με τα σκυλιά της οικογένειας.

Γιάννης Αϊβάζης 

Η αγωνία της βέβαια είναι να επιβιώσουν όλα και να μην τα φάνε η μαμά τους και ο μπαμπάς τους, κάτι που συνηθίζεται στα χαμστεράκια.

Αισίως λοιπόν η οικογένειά τους αριθμεί....21 μέλη. Τρείς ανθρώπους, 7 χάμστερ και 4 σκυλιά, ένα yorkshire terrier, ένα λυκόσκυλο, ένα boxer και ένα chow chow, ένα κουνέλι,3 χελώνες και 3 ψάρια! .

Γιάννης Αϊβάζης
Να σας ζήσουν! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR