counter

Penelope Cruz: "Είμαι εθισμένη στον θηλασμό"

Penelope Cruz: "Είμαι εθισμένη στον θηλασμό"
Penelope Cruz: "Είμαι εθισμένη στον θηλασμό"

Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Στις 22 Ιουλίου 2013 έγινε μητέρα για δεύτερη φορά φέρνοντας στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι στο μαιευτήριο Ruber International της Μαδρίτης. Ο λόγος για την Penelope Cruz η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού "Allure" δήλωσε "εθισμένη στον θηλασμό".

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι το να θηλάζει είναι μια πολύ αγαπημένη της συνήθεια που δεν μπορεί με ευκολία να αποκόψει από την καθημερινότητά της. Η Penelope Cruz είναι μητέρα ενός αγοριού, του Leonardo που πια είναι 2 ετών. Η Penelope Cruz δήλωσε χαρακτηριστικά: "Θήλαζα τον γιο μου για 13 μήνες και το ίδιο θέλω να κάνω και με την κόρη μου, Luna. O θηλασμός είναι συνήθεια εθιστική. Είναι δύσκολο όταν έρχεται η μέρα που θα πρέπει να τον διακόψεις."Στην ίδια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό αποκαλύπτει ότι η παιδική της ηλικία ήταν άκρως "δημιουργική' και συνετέλεσε στην αρμονία της ζωής της και στην αγάπη που τρέφει και εκείνη για την οικογένειά της. "Στο σπίτι μου κάθε Κυριακή, Στο σπίτι μου, κάθε Κυριακή όλοι καθάριζαν το σπίτι. Πάντα υπήρχε μουσική, και όλοι χόρευαν, μερικές φορές γυμνοί τριγύρω στο σπίτι. Δεν ήμασταν hippie, αλλά ήμασταν πολύ ελεύθεροι".

Η Penelope Cruz βιώνει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με τον Havier Bardem που δείχνει να είναι ακόμα πιο ερωτευμένος μαζί της μετά τον ερχομό των παιδιών τους στα οποία η Ρenelope αφιερώνεται ψυχή τε και σώματι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR