counter

Πένθος για τον Μιχάλη Μουρούτσο: "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτησή του

Πένθος για τον Μιχάλη Μουρούτσο: "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτησή του
Πένθος για τον Μιχάλη Μουρούτσο: "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτησή του

Θρήνο στον χώρο του αθλητισμού έχει προκαλέσει ο θάνατος του Κώστα Τζιδημόπουλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών. Πρόκειται για τον προπονητή πολλών Ελλήνων αθλητών του Τάε Κβον Ντο, μεταξύ των οποίων και του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες πριν.

Τη θλίψη του για τον θάνατο του του Κώστα Τζιδημόπουλου εξέφρασε και ο Ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντο, Μιχάλης Μουρούτσος, ο οποίος τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

«Πένθος για το ελληνικό ταεκβοντο. Ένας άνθρωπος ιστορία για το άθλημα μας. Και ποιον δεν δίδαξε. Και ποιος δεν τον αποκάλεσε δάσκαλο. Η συμβολή του τεράστια για το αγωνιστικό ταεκβοντο. Η βοήθεια του μεγάλη προς όλους μας. Δάσκαλε μεγάλωσες γενιές και γενιές. Δίδαξες δασκάλους και δασκάλους. Μαθητές και παιδιά. Περίσσιο το πάθος σου. Η ένταση στο πρόσωπο σου για την θέληση της νίκης μοναδική.

Διαβάστε επίσης: Aλέξανδρος Nικολαΐδης: Πέθανε ξαφνικά ο προπονητής του, Kώστας Tζιδημόπουλος

Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έχεις προσφέρει. Τώρα θα χορεύεις το αρχοντικό σου ζεϊμπέκικο εκεί ψηλά στην γειτονιά των αγγέλων και θα χτυπάνε παλαμάκια όσοι έφυγαν τώρα πρόσφατα, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο Στρατός Τραμουντανης, ο Γιώργος Βεζυροπουλος αλλά και όσοι έχουν φύγει παλαιότερα από την αθλητική οικογένεια του ταεκβοντο. Συλλυπητήρια στην κυρια Βετα, στην Λιτσα ,στην Ειρήνη και σε όλους τους ανθρώπους που σε αγαπούσαν. Καλό ταξίδι» έγραψε ο Μιχάλης Μουρούτσος, που δημοσίευσε στο Instagram μερικές κοινές του φωτογραφίες με τον Κώστα Τζιδημόπουλο.

Ποιος ήταν ο Κώστας Τζιδημόπουλος

Ο Κώστας Τζιδημόπουλος ήταν γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου 1955. Ήταν ο προπονητής όλων των Ολυμπιακών μεταλλίων του ελληνικού Τάε Κβον Ντο. Μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού Τάε Κβον Ντο από την πρώτη μέρα ίδρυσης του (το 1980 όταν και μπήκε στο ΣΕΓΑΣ), ενώ ήταν ομοσπονδιακός προπονητής από το 1995 και τεχνικός σύμβουλος μέχρι σήμερα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR