counter

Πένθος για τον Λάκη Γαβαλά: "Να 'ξεραν οι ουρανοί τι περιμένουν…"

Πένθος για τον Λάκη Γαβαλά: "Να 'ξεραν οι ουρανοί τι περιμένουν…"
Πένθος για τον Λάκη Γαβαλά: "Να 'ξεραν οι ουρανοί τι περιμένουν…"

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος θρηνεί την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου. Ο λόγος για τη Βάσω Γεράκη, στο σπίτι της οποίας ο Λάκης Γαβαλάς πέρασε κάποιες από τις πιο όμορφες στιγμές των εφηβικών του χρόνων.

Ο Λάκης Γαβαλάς πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση του θανάτου της και έγινε χίλια κομμάτια. Ο ίδιος την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook στο οποίο έγραψε: «Καλησπέρα φίλοι μου. Ήταν Σεπτέμβριος του 1968 όταν στην γειτονιά που μεγάλωνα στον Κορυδαλλό, υπήρχε η πολυπληθής οικογένεια Γερακη, οπού στο σπίτι της Βάσως Γεράκη, μαζευόμασταν τις Κυριακές και βάζαμε Σαββόπουλο και χόρευα επι ώρες.. Αυτό γινόταν για πολλά χρόνια..

Η Βάσω ετοίμαζε υπέροχα φαγητά και γινόταν απίστευτο το πάρτι. Ήταν υπέροχα και αλησμόνητα... Σήμερα το πρωί έμαθα ότι η αγαπημένη Βάσω έφυγε για το ταξίδι το τελευταίο.. Nα ξεραν οι ουρανοί τι περιμένουν.. Καλό ταξίδι στο φως Βάσω μου αγαπημένη των εφηβικών μου χρόνων, να βρεις τον άνθρωπο σου τον άγιο που φτιάξατε μια τόσο όμορφη οικογένεια... Συλλυπητήρια στην οικογένεια, καλό παράδεισο».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR