counter

Πελέ: Ρονάλντο, Μέσι και Νεϊμάρ αποχαιρετούν τον θρύλο του ποδοσφαίρου

Πελέ: Ρονάλντο, Μέσι και Νεϊμάρ αποχαιρετούν τον θρύλο του ποδοσφαίρου
Πελέ: Ρονάλντο, Μέσι και Νεϊμάρ αποχαιρετούν τον θρύλο του ποδοσφαίρου

Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Πελέ.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου έδινε εδώ και χρόνια μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου, ωστόσο η υγεία του επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα και σήμερα στις 15:27 τοπική ώρα Βραζιλίας πέθανε.

Δείτε επίσης - Πελέ: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή – Το ιατρικό ανακοινωθέν

Ρονάλντο - Μέσι – Νεϊμάρ: Αποχαιρέτησνα τον Πελέ και συγκίνησαν

Αμέσως μετά την είδηση του θανάτου του Πελέ τρεις από του κορυφαίους ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή, ο Λιονέλ Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο συμπατριώτης του, Νεϊμάρ τον αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media κοινοποίωντας φωτογραφίες μαζί του.

«Πριν από τον Πελέ, το 10 ήταν απλώς ένας αριθμός. Έχω διαβάσει αυτή τη φράση κάπου, κάποια στιγμή στη ζωή μου. Αλλά αυτή η πρόταση, όμορφη, είναι ελλιπής. Θα έλεγα πριν από τον Πελέ το ποδόσφαιρο ήταν απλώς ένα άθλημα. Ο Πελέ τα άλλαξε όλα. Μετέτρεψε το ποδόσφαιρο σε τέχνη, σε διασκέδαση Έδωσε φωνή στους φτωχούς, στους μαύρους και κυρίως: Έδωσε ορατότητα στη Βραζιλία. Το ποδόσφαιρο και η Βραζιλία ανέβασαν το status τους χάρη στον Βασιλιά! Έφυγε αλλά η μαγεία του παραμένει. Ο Πελέ είναι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!», έγραψε ο Νεϊμάρ.

«Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την Βραζιλία και ιδιαίτερα στην οικογένεια του Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο. Ένα απλό "αντίο" στον αιώνιο βασιλιά, Πελέ, δεν θα είναι ποτέ αρκετό για να εκφράσει τον πόνο που αγκαλιάζει σήμερα ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Μια έμπνευση για τόσα εκατομμύρια, μια αναφορά από το χθες, το σήμερα και για πάντα. Η αγάπη που πάντα μου έδειχνε ήταν για μένα η ανταπόδοση για κάθε στιγμή που μοιραστήκαμε μαζί, ακόμα κι εξ αποστάσεως. Δεν θα ξεχαστεί ποτέ και η μνήμη του θα ζει για πάντα στον καθένα από εμάς τους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Αναπαύσου εν ειρήνη, βασιλιά Πελέ», έγραφε η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Αναπαύσου εν ειρήνη», ήταν το μήνυμα του Λιονέλ Μέσσι.

Δείτε τις αναρτήσεις του Ρονάλντο, του Μέσι και του Νεϊμάρ:  

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR