counter

Πελέ: Ο "Βασιλιάς" πέθανε, αλλά η μητέρα του ζει και είναι 100 ετών

Πελέ: Ο "Βασιλιάς" πέθανε, αλλά η μητέρα του ζει και είναι 100 ετών
Πελέ: Ο "Βασιλιάς" πέθανε, αλλά η μητέρα του ζει και είναι 100 ετών

Ο Πελέ έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη (29/12) στο κρεβάτι του Νοσοκομείου «Άλμπερτ Αϊνστάιν» στο Σάο Πάολο, βυθίζοντας στον κόσμο τον παγκόσμιο αθλητισμό. Την ίδια στιγμή η Βραζιλία κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος για την απώλεια του σπουδαιότερου ποδοσφαιριστή που ανέδειξε ποτέ η χώρα.

Και ενώ ο Πελέ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82ετών, αυτό που δε γνωρίζουν πολλοί είναι πως η μητέρα του, Σελέστε, βρίσκεται ακόμη εν ζωή. Η ίδια είναι 100 χρόνων πλέον και είδε τον γιο της να γεννιέται και να πεθαίνει.

Στις 20 Νοεμβρίου μάλιστα, λίγες μόνο ημέρες πριν ο Πελέ εισαχθεί στο νοσοκομείο, η Σελέστε έγινε 100 ετών και ο Πελέ είχε κάνει για αυτήν μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

«Σήμερα γιορτάζουμε τα 100 χρόνια της Ντόνα Σελέστ. Από μικρή ηλικία, με έμαθε την αξία της αγάπης και της ειρήνης. Έχω πολλούς περισσότερους από 100 λόγους για να είμαι ευγνώμων που είμαι γιος της. Μοιράζομαι αυτές τις φωτογραφίες μαζί σας με μεγάλη συγκίνηση για να γιορτάσω αυτή την ημέρα. Σε ευχαριστώ για κάθε μέρα που πέρασα στο πλευρό σου μαμά» είχε γράψει ο Πελέ.

Η μητέρα του Πελέ, όπως είναι φυσικό, δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ συνοδεύεται από έναν μόνιμο φροντιστή που τη βοηθάει να τρώει και να κάνει μπάνιο. Αρκετά βραζιλιάνικα ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι δεν έχει καν επαφή με το περιβάλλον και είναι κλινήρης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé (@pele)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR