counter

Πελαγία - Survivor: Τα κιλά που έχασε, το τσιμπιδάκι φρυδιών και η αποκάλυψη για τη σχέση Δάντη-Ασημίνας

Πελαγία - Survivor: Τα κιλά που έχασε, το τσιμπιδάκι φρυδιών και η αποκάλυψη για τη σχέση Δάντη-Ασημίνας
Πελαγία - Survivor: Τα κιλά που έχασε, το τσιμπιδάκι φρυδιών και η αποκάλυψη για τη σχέση Δάντη-Ασημίνας

Ένα περίπου μήνα μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Πελαγία Καζολέα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Happy Day το πρωί της Τετάρτης. Η ίδια μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, τα κιλά που έχασε, αλλά και τη σχέση της φίλης της Ασημίνας, με τον Χρήστο Δάντη. Παράλληλα αποκάλυψε πως οι γυναίκες είχαν τσιμπιδάκι φρυδιών.

«Εκεί έχει 40 βαθμούς και τροπικό κλίμα. Εκεί που είσαι χαλαρός, ξαφνικά κατακλυσμός και βροχή. Επειδή τα μαλλιά μου είναι ξανθά και ταλαιπωρημένα, ο κομμωτής μου μου είπε να μην τα βρέχω συχνά και να μην τα βλέπει ο ήλιος.  Έχω γυρίσει έναν μήνα και νιώθω ότι έχουν περάσει μόνο 10 μέρες. Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Η εμπειρία ήταν μαγική αν και δύσκολη. Πρακτικές δυσκολίες υπήρχαν πάρα πολλές. Όπως όταν κοιμάσαι στο σανίδι και σε τρώνε οι κοριοί. Έχασα 10 κιλά, έφτασα τα 50 και όταν με είδα στο ξενοδοχείο σοκαρίστηκα. Είναι πολλές οι απορίες που με ρωτάνε. Και εγώ τις είχα. Είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται. Καλώς ή κακώς είναι τηλεόραση. Οι άνδρες όντως δεν ξυρίζονται» ανέφερε η Πελαγία Καζολέα.

Η Πελαγία ξεκαθάρισε επίσης ότι οι παίκτες δεν δικαιούνταν φέτος κανέναν προσωπικό αντικείμενό τους, ενώ ανέφερε πως τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί τον είδε μόνο μια φορά στους δύο μήνες.

Σχετικά με τη σχέση της Ασημίνας Χατζηανδρέου με τον Χρήστο Δάντη, η Πελαγία αποκάλυψε: «Μου είχε πει ότι της είχε γράψει τραγούδι και είχαμε και προσπαθούσαμε να μάθουμε αν το έχει βγάλει. Πολύς έρωτας. Είναι τρία χρόνια μαζί. Ο Χρήστος Δάντης δεν ήθελε να πάει η Ασημίνα στο Survivor για να μην ταλαιπωρηθεί».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR