counter

Πελαγία Καζολέα Survivor: Το δημόσιο μήνυμα του συντρόφου της Γιώργου Καβακάκη, μετά την αποχώρησή της

Πελαγία Καζολέα Survivor: Το δημόσιο μήνυμα του συντρόφου της Γιώργου Καβακάκη, μετά την αποχώρησή της
Πελαγία Καζολέα Survivor: Το δημόσιο μήνυμα του συντρόφου της Γιώργου Καβακάκη, μετά την αποχώρησή της

Η Πελαγία Καζολέα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, κάνοντας την συμπαίκτριά της Ασημίνα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Λίγη ώρα μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, ο σύντροφος της Πελαγίας, Γιώργος Καβακάκης, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα.

«Σε αγαπώ. Μόνο υπερήφανος είμαι για σένα. Ήθος-αξιοπρέπεια-σεβασμός. Λίγοι παντελονάτοι, λίγοι λύκοι, λίγοι αυτοί που σέβονται χωρίς να απαιτούν σεβασμό, αλλά έχει ο Θεός, ξέρει τι κάνει» έγραψε ο Γιώργος Καβακάκης.

Ο ίδιος λίγες ημέρες πριν, μιλώντας στο Love It για τη σχέση του με την Πελαγία, είχε τονίσει: «Η Πελαγία μπήκε στο παιχνίδι από πλάκα. Τη δήλωσε μία φίλη της που βρίσκεται στο Ντουμπάϊ και νομίζαμε ότι ήταν πλάκα. Η πριν μπει έκανε μία επέμβαση, πολύ πρόσφατη, οπότε μιλούσαμε με τους γιατρούς για το αν μπορεί να μπει σε αυτό το παιχνίδι. Δεν ήταν σοβαρό, αλλά δεν είναι για να μπεις στο παιχνίδι και να έχεις τραντάγματα και χτυπήματα γιατί δεν είχαν κλείσει και τα ράμματα. Πήραμε λοιπόν την έγκριση του γιατρού και μπήκε στο παιχνίδι. Η Πελαγία δεν μπήκε στο παιχνίδι για να βγει νικήτρια, μπήκε για να ζήσει την εμπειρία. Δεν πιστεύω ότι θα την πειράξει αν αποχωρήσει. Με την Πελαγία δουλεύαμε στον ίδιο όμιλο. H Πελαγία με είχε δει, εγώ βέβαια δεν την είχα δει ποτέ. Έτυχε και γνωριστήκαμε στην κοπή της πίτας μετά από αρκετό καιρό και μας γνώρισε ο ιδιοκτήτης του ομίλου. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις έναν άνθρωπο να επικοινωνείς και παρόλο που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, από τις αντιδράσεις της εγώ μπορώ να την καταλάβω». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR