counter

Πέγκυ Ζήνα: Γιατί δεν σκοπεύουν να κάνουν άλλο παιδί

Πέγκυ Ζήνα: Γιατί δεν σκοπεύουν να κάνουν άλλο παιδί
Πέγκυ Ζήνα: Γιατί δεν σκοπεύουν να κάνουν άλλο παιδί

Πέγκυ Ζήνα

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στο περιοδικό People και την δημοσιογράφο Χριστίνα Ζάχου για την κόρη της Ηλέκτρα και εξήγησε τους λόγους που με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα δεν σκοπεύουν να κάνουν προς το παρών δεύτερο παιδί.

Η Πέγκυ Ζήνα στην συνέντευξη της εξομολογείται πως με τον Γιώργο Λύρα δεν σχεδιάζουν να αποκτήσουν σύντομα δεύτερο μωρό. Η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό "Δεν το έχω βάλει σκοπό. Δεν αποκλείω κάτι, αλλά δεν το έχω βάλει σκοπό. Εξάλλου, όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει. Αν ο Θεός μού στείλει κι άλλο παιδάκι, ευχαρίστως η Ηλέκτρα θα αποκτήσει αδελφάκι" λέει η τραγουδίστρια.

Η Πέγκυ Ζήνα με την κόρη της Ηλέκτρα περνούν ατελείωτες ώρες μαζί, καθημερινά. Παίζουν, βλέπουν τηλεόραση, συζητούν: "Μας αρέσει να βλέπουμε τη Λαίδη και τον Αλήτη, να χαλαρώνουμε αγκαλιά λίγο πριν κοιμηθεί, να παίζουμε, να πηγαίνουμε στις κούνιες και σε παιδότοπους".

Ο Γιώργος Λύρας, περνάει και αυτός πολύ χρόνο με την κόρη του και η αγαπημένη τους συνήθεια είναι να πηγαίνουν μαζί για καφέ! Η Πέγκυ Ζήνα λέει χαρακτηριστικά: "Με τον μπαμπά της πηγαίνει για καφέ. Πριν λίγα χρόνια, όταν ακόμα δεν είχα γίνει μανούλα, είχα γελάσει πολύ με μια συνέντευξη της Μπέττυς Μαγγίρα που έλεγε πως η κόρη της πηγαίνει για καφέ με τον μπαμπά της και αναρωτιόταν τι λένε μεταξύ τους. Αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι κι εγώ" σχολιάζει η τραγουδίστρια. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR