counter

Πέθανε σε ηλικία 51 ετών πρώην σύντροφος της Τζένιφερ Λόπεζ

Πέθανε σε ηλικία 51 ετών πρώην σύντροφος της Τζένιφερ Λόπεζ
Πέθανε σε ηλικία 51 ετών πρώην σύντροφος της Τζένιφερ Λόπεζ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 51 ετών, ο Ντέιβιντ Κρουζ, παιδικός έρωτας της Τζένιφερ Λόπεζ. Οι δυο τους ήταν μαζί για δέκα ολόκληρα χρόνια, από όταν η λατίνα σταρ ήταν 15 ετών.

Ο Ντέιβιντ Κρουζ πέθανε στο νοσοκομείο του Mount Sinai West στο Μανχάταν το Σάββατο από καρδιακές παθήσεις, σύμφωνα με το TMZ.

Η σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Ντέιβιντ Κρουζ, ξεκίνησε το 1984, ενώ οι δυο τους χώρισαν το 1994.

Οι δυο τους είχαν φωτογραφηθεί ως ζευγάρι σε διάφορες εκδηλώσεις, όταν η 50χρονη σήμερα Τζένιφερ Λόπεζ δεν ήταν ακόμη πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό.

Μετά τον θάνατό του, η τελευταία σύντροφός του, Ίσα, θέλησε να μιλήσει δημόσια με συγκινητικά λόγια για τον αγαπημένο της:

«Ήταν καλός και αγαπητός. Ποτέ δεν κρατούσε κακία και ήταν πάντα πολύ ανοιχτός. Ήταν αφοσιωμένος πατέρας, βοήθησε να ανεβάσει στο βήμα τον γιο του, ο οποίος είναι τώρα Ναυτικός. Του άρεσε να πηγαίνει μαζί μου στο θέατρο. Η αγαπημένη μου στιγμή ήταν το οικογενειακό δείπνο το βράδυ, γιατί δεν ήταν μόνο ξεχωριστό για μένα, αλλά και για τα παιδιά. Πάντοτε φρόντιζε να τελειώνει τα πράγματα με ένα Σ 'αγαπώ» τόνισε στις δηλώσεις της.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR