counter

Πέθανε ο κομμωτής των διασήμων Μιχάλης Νομικός

Πέθανε ο κομμωτής των διασήμων Μιχάλης Νομικός
Πέθανε ο κομμωτής των διασήμων Μιχάλης Νομικός

Έφυγε από τη ζωή ο κομμωτής των διασήμων, Μιχάλης Νομικός.

Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της πορείας του είχε επιμεληθεί τα μαλλιά πολλών ηθοποιών και καλλιτεχνών και μεταξύ αυτών είχε συνεργασία με την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη. Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Μιχάλης Νομικός συνεργαζόταν με την Όλγα, καθώς εδώ και χρόνια είναι αυτή που επιμελείται το μακιγιάζ της μητέρας της.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Μιχάλη Νομικού, έκανε γνωστή η Όλγα Κιουρτσάκη, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία και γράφοντας ένα συγκινητικό κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Μιχάλη μουυυυυυυυυ........μας άφησες εδώ πίσω με ένα τεράστιο κενό...... σε αγαπούσαμε τόσο πολύ.... για μένα ήσουν ο «θείος» μου, ο άνθρωπος που πίστευε σε μένα, πάντα με τον καλό λόγο, με συμβούλευες και μας αγαπούσες σαν οικογένεια, μας άφησες και πηγές στους αγγέλους γιατί ήσουν ένας Άγγελος επι γης έτσι κι αλλιώς.... να μας προσεχείς από εκεί ψηλά... η θλίψη μας είναι τόσο μεγάλη!!», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη.

Μάλιστα, τον κομμωτή αποχαιρέτησε δημόσια και η Καίτη Φίνου: «Μιχάλη μου.......... Τελικά έκανες αυτό που μου είπες.....-Θα πάω να βρώ την Γιάννα.... Κι έφυγες......Μιχάλη γι αυτό πονάμε τώρα τόσοι φίλοι σου....Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ......Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου».

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR