counter

Πέθανε ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος

Πέθανε ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος
Πέθανε ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος

Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό ο Τάσος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος έγινε γνωστός με το ψευδώνυμο TAZ.  

Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλευόταν εδώ και αρκετό καιρό στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς με covid-19 και με σοβαρότατη σηψαιμία.

Η είδηση του θανάτου του Τάσου Θεοδωρόπουλου έγινε γνωστή μέσα από τα social media καθώς πολλοί θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον σπουδαίο δημοσιογράφο με μια ανάρτηση.  

Θυμίζουμε πως ο Τάσος Θεοδωρόπουλος είχε αποκαλύψει το 2015 ότι είναι φορέας του AIDS.

"Είμαι ο ΤΑΖ και μολονότι δεν με λες ακριβώς χαρούμενο άνθρωπο, θα διεκδικώ το δικαίωμα στη χαρά όποιου του έχει στερηθεί. Ακόμα και με μπουνιές. Απελευθέρωσα από μέσα μoυ μια φορτωμένη από άλλους ντροπή. Όχι για τη δική μου αυτοπροβολή από τη στιγμή που γνωρίζω και δεν με αφορά όμως καθ’ όλου το όποιο προσωπικό ή επαγγελματικό κόστος μπορεί να πληρώσω. Μου αρκεί να κοιμάμαι ήρεμα ·και να να κάνω σεξ χαμογελώντας. Το έκανα για τη ζωή των άλλων που για μένα είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη δική μου. Τον ομοίων μου και φοβισμένων, Δεν ζεις αν δεν αντιμετωπίζεις το κόστος της αλήθειας σου. Κι αν δεν τη χρησιμοποιείς για να βοηθήσεις άλλους, απλά έρπεσαι. κι αλήθεια ποτέ δεν είχες…", είχε δηλώσει τότε. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR