counter

Πέθανε λίγο μετά τα γενέθλιά του ο γιος της Diana Dors

Πέθανε λίγο μετά τα γενέθλιά του ο γιος της Diana Dors
Πέθανε λίγο μετά τα γενέθλιά του ο γιος της Diana Dors

Έφυγε από τη ζωή λίγο μετά τα 50α γενέθλια του ο μικρός γιος της Diana Dors, της Βρετανίδας Marilyn Monroe, όπως την αποκαλούσαν.

Ο Jason Dors ήταν ο μικρότερος από τα τρία παιδιά της διάσημης ηθοποιού. Όταν πέθανε η μητέρα του από καρκίνο, ο ίδιος ήταν μόλις 14 ετών, ενώ πέντε μήνες αργότερα ο πατέρας του, ο οποίος ήταν επίσης ηθοποιός, αυτοκτόνησε με όπλο έξω από το δωμάτιο του.

Ο Jason Dors βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του από έναν φίλο του. Ήταν γνωστά τα προβλήματα που είχε με τον αλκοολισμό και τα ναρκωτικά. Ο ίδιος είχε παράλληλα άρρωστα παιδικά χρόνια, ενώ ξεκίνησε να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και να καπνίζει χόρτο στα εννέα του μόλις χρόνια. Μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό, όταν ήταν μωρό του έβαζαν σαμπάνια στο μπιμπερό για να μένει... ήσυχος.

Ο Jason Dors μεγάλωσε σε ένα σπίτι που ήταν γνωστό για τα σεξουαλικά όργια που γίνονταν, με τον ίδιο να δηλώνει στο παρελθόν πως ήταν φυσιολογικό για εκείνον να ξυπνάει και να βλέπει στο κρεβάτι των γονιών του, άλλους άντρες ή γυναίκες.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του ανέφεραν ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε κανονίσει να πάει στην Κολομβία με την σύντροφό του, αλλά δεν του επιτράπηκε να ταξιδέψει γιατί ήταν μεθυσμένος.

Φίλος του δήλωσε για τις συνθήκες του θανάτου του: «Πιστεύω ότι ήπιε τεράστια ποσότητα αλκοόλ, πήρε κάποια χάλια και απλά δεν ξύπνησε ποτέ. Ένας φίλος έπρεπε να σκαρφαλώσει στο παράθυρο, να τσεκάρει αν είναι καλά και τον βρήκε».

Πριν από εννέα χρόνια ο Jason Dors προσπάθησε να αυτοκτονήσει όταν νόμιζε ότι η κοπέλα του δεν τον θέλει και πρόκειται να τον εγκαταλείψει. Έκανε βουτιά στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, έσπασε το λαιμό, το χέρι, το ισχίο, το πόδι αλλά και το κρανίο του. Ήταν ένα θαύμα που επέζησε.

Ο Jason Dors προσπάθησε να ασχοληθεί με την υποκριτική όπως οι γονείς του, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει επιτυχία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR