counter

Πέθανε η πρώτη Σταρ Ελλάς, Νταίζη Μαυράκη

Πέθανε η πρώτη Σταρ Ελλάς, Νταίζη Μαυράκη
Πέθανε η πρώτη Σταρ Ελλάς, Νταίζη Μαυράκη

Έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών η πρώτη Σταρ Ελλάς, Νταίζη Μαυράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr η ίδια στα 17 της μόλις χρόνια, έφτασε στην κορυφή του κόσμου της ομορφιάς και για μία ψήφο δεν εξελέγη Μις Υφήλιος.

Παράλληλα γύρισε την πλάτη στις προτάσεις για καριέρα στο Χόλυγουντ για να γυρίσει στην αγαπημένη της Ελλάδα. Μετά το τέλος των καλλιστείων υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Universal αλλά δεν άντεχε να βρίσκεται μακριά από την οικογένεια της και επέστρεψε στην Ελλάδα. Στον ελληνικό κινηματογράφο συμμετείχε στη δραματική ταινία του 1954 με τίτλο «Νυχτερινή περιπέτεια» . Στη συνέχεια μετακόμισε στη Βιέννη, όπου σπούδασε σκηνοθεσία και ενδυματολογία.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Παντρεύτηκε τον ιδιοκτήτη κλωστοϋφαντουργίας, Βελλή αλλά ο γάμος τους δεν κράτησε. Ακολούθησε δεύτερος γάμος με τον γιατρό Αντώνη Κομνηνό, ο οποίος μετράει μισό αιώνα. Οι δυο τους απέκτησαν δύο παιδιά και εγγόνια.

Η Νταίζη Μαυράκη μέχρι τέλους παρέμενε πανέμορφη και δραστήρια, απολαμβάνοντας κάθε καλοκαίρι τα μπάνια της στο Μαράθι, κατά την διαμονή της στο σπίτι της στο Ακρωτήρι Χανίων. 

Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο στις 11 το πρωί και θα ακολουθήσει η ταφή της, στο 1ο Νεκροταφείο Αθηνών.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR