counter

Πέθανε η Μόλυ: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιώργου Μαυρίδη

Πέθανε η Μόλυ: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιώργου Μαυρίδη
Πέθανε η Μόλυ: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιώργου Μαυρίδη

Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Μαυρίδη, καθώς έφυγε από τη ζωή η Μόλυ. Ο λόγος φυσικά για την πολυαγαπημένη του σκυλίτσα, με την οποία ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist ήταν αχώριστος.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Γιώργος Μαυρίδης μέσω μιας ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram το πρωί της Τρίτης.

«Η Μόλυ δεν είναι πια κοντά μας, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 15 ετών. Ψάχνω λόγια να γράψω και δεν βγάζω άκρη μέσα στο μυαλό μου. Δεν ξέρω από που να αρχίσω, σας ζητάω συγνώμη αλλά δεν μπορώ να την χαιρετήσω ούτε από εδώ. Απλά έφυγε και οφείλω να το πω σε όσους την γνώριζαν, όσους την αγαπούσαν. Θέλω να ξέρετε ότι ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία ανάσα, της έσφιγγα το χέρι και της φιλούσα το πρόσωπο ψιθυρίζοντας πόσο την αγαπάω. Καλό ταξίδι Πριτζηπεσσα μου!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Μιλώντας πριν από δύο περίπου χρόνια για τα προβλήματα υγείας της Μόλυ, ο Γιώργος Μαυρίδης είχε πει: «Κάτι πάρα πολύ σημαντικό για όποιους έχετε σκυλιά και είναι άνω των 10 χρονών και έχουν θολώσει τα μάτια τους. Ανακάλυψα κάτι. Η Μόλυ είχε ένα σοβαρό πρόβλημα στα μάτια, επειδή μεγάλωσε. Είναι 12 χρονών στα 13 και τα μάτια της είχαν θολώσει. Είναι φυσιολογικό γιατί όσο μεγαλώνουν τα σκυλιά δημιουργείται καταρράκτης και διάφορες ασθένειες της ηλικίας. Τα μάτια δεν μπορείς να τα εγχειρήσεις λόγω της ηλικίας και βάζεις μόνο κάτι σταγόνες. Τα μάτια της Μόλυ ξεθόλωσαν και η αιτία ήταν η εξής. Δεν υπάρχει πλέον η θολούρα στα μάτια της και για αυτό ευθύνεται η θάλασσα και η αλμύρα. Η θάλασσα και η αλμύρα ξεθόλωσαν τα μάτια της Μόλυ. Απλά εγώ το είπα, το μετέφερα».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR