counter

Πέθανε η Ιβάνα Τραμπ σε ηλικία 73 ετών: Η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ

Πέθανε η Ιβάνα Τραμπ σε ηλικία 73 ετών: Η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ
Πέθανε η Ιβάνα Τραμπ σε ηλικία 73 ετών: Η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ

Νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν βρέθηκε η πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνα. Η 73χρονη φέρεται να υπέστη καρδιακή ανακοπή και η αστυνομία κλήθηκε στο διαμέρισμά της στο Άπερ Ιστ Σάιντ στις 12:40 μ.μ της Πέμπτης.

Την ανακοίνωση του θανάτου της πρώτης συζύγου του έκανε ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ το βράδυ της Πέμπτης. «Με μεγάλη θλίψη ενημερώνω όλους εκείνους που την αγαπούσαν, και είναι πολλοί, ότι η Ιβάνα Τραμπ απεβίωσε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη. Ήταν μια υπέροχη, όμορφη και καταπληκτική γυναίκα, που έζησε μια σπουδαία και εμπνευσμένη ζωή. Το καμάρι και η χαρά της ήταν τα τρία της παιδιά, ο Ντόναλντ Τζούνιορ, η Ιβάνκα και ο Έρικ. Ήταν τόσο περήφανη γι' αυτούς, όπως ήμασταν όλοι τόσο περήφανοι γι' αυτήν. Αναπαύσου εν ειρήνη, Ιβάνα!» έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ανακοίνωση για τον θάνατο της Ιβάνα, εξέδωσε και η οικογένεια Τραμπ. «Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας μητέρας, Ιβάνα Τραμπ. Η μητέρα μας ήταν μια απίστευτη γυναίκα - μια δύναμη στις επιχειρήσεις, μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης, μια ακτινοβόλα ομορφιά και μια στοργική μητέρα και φίλη. Η Ιβάνα Τραμπ ήταν μια επιζήσασα», ανέφερε. 

Η Ιβάνα Τραμπ ήταν η πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ. Παντρεύτηκαν το 1977 και χώρισαν το 1992, Είχαν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί: τον Ντόναλντ Τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ Τραμπ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR