counter

Πέθανε η Grumpy Cat, η πιο διάσημη γάτα του Ίντερνετ

Πέθανε η Grumpy Cat, η πιο διάσημη γάτα του Ίντερνετ
Πέθανε η Grumpy Cat, η πιο διάσημη γάτα του Ίντερνετ

Θλίψη στο Ίντερνετ για τον θάνατο της διασημότερης γάτας του διαδικτύου. Ο λόγος για τη γνωστή σε όλους μας, Grumpy Cat.

Η γάτα πέθανε στα επτά της χρόνια από πρόβλημα στο ουροποιητικό της σύστημα. Έγινε σταρ για το «μουτρωμένο» της ύφος μέσω εκατοντάδων χιλιάδων memes, ενώ ζούσε στο Φοίνιξ της Αριζόνα. Η γάτα έγινε διάσημη όταν ο αδελφός του ιδιοκτήτη της, πόσταρε μια φωτογραφία της στο Reddit, η οποία ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο views μέσα σε 48 ώρες.

Στα τέσσερα χρόνια της άξιζε περίπου 73 εκατομμύρια ευρώ και ήταν διάσημη σε όλον τον κόσμο.

Ο θάνατός της ανακοινώθηκε στο Instagram της το οποίο έχει περίπου 2.5 εκατομμύρια followers.

«Με σπαραγμό καρδιάς ανακοινώνουμε την απώλεια της πολυαγαπημένης μας Grumpy Cat» έγραψαν. «Παρά τις φροντίδες κορυφαίων επαγγελματιών και της οικογένειάς της, η Grumpy αντιμετώπισε επιπλοκές λόγω ουρολοίμωξης, τις οποίες δεν μπόρεσε να ξεπεράσει. Πέθανε ήσυχα το πρωί της Τρίτης, στο σπίτι της, στην αγκαλιά της μητέρας της, Τάμπαθα. Εκτός του ότι ήταν το μωρό μας και λατρεμένο μέλος της οικογένειάς μας, η Grumpy Cat βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να χαμογελάσουν – ακόμα και σε δύσκολες ώρες. Το πνεύμα της θα συνεχίσει να ζει μέσω των απανταχού φίλων της», ήταν η ανάρτηση στο Instagram για τον θάνατο της, Grumpy Cat.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR