counter

Πέθανε η αμπιγιέζ της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Νότα Κονοπίση

Πέθανε η αμπιγιέζ της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Νότα Κονοπίση
Πέθανε η αμπιγιέζ της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Νότα Κονοπίση

Μια δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Ιουλίου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Μάκης Δελαπόρτας.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και βιογράφος των αστέρων του ελληνικού κινηματογράφου με ανάρτησή του ενημέρωσε πως η αμπιγιέζ της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Νότα Καπονίση, έφυγε από τη ζωή.

Η Νότα Καπονίση ήταν μια από τις πιο στενές συνεργάτιδες της Αλίκης Βουγιουκλάκη και μάλιστα, διατηρούσαν άριστες φιλικές σχέσεις.

Η ανάρτηση του Μάκη Δελαπόρτα για την Νότα Καπονίση

«Έφυγε και η Νότα, η πιστή αμπιγιέζ της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ο πιο δικός της άνθρωπος.... Πόσες αναμνήσεις; Πόσες αξέχαστες στιγμές έχω να θυμάμαι! Κυρία! Πάντα διακριτική, πιστή και εχέμυθη. Πόσα μυστικά πήρε μαζί της! Καλό ταξίδι Νότα μου!», έγραψε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Όσα είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη για την Νότα Καπονίση

«Ας πούμε “πετυχημένη” σε εισαγωγικά. Γιατί πραγματικά πετυχημένη θεωρώ εγώ τη γυναίκα που έχει πιάσει και τη ζωή απ’ τα μαλλιά, ενώ εμένα η περίπτωση ζωή μου έχει ξεφύγει. Μη νομίσεις, ωστόσο, ότι αισθάνομαι δυστυχισμένη, παρ’ όλο που είμαι χωρισμένη γυναίκα, παρ’ όλο που είμαι πολύ μόνη μου. Περνάω μια περίοδο μεταβατική. Όταν κλείνει η αυλαία και φεύγω από το θέατρο, γυρίζω σπίτι μόνη, αισθάνομαι τόση μοναξιά μετά απ’ όλη αυτή τη φασαρία, απ’ όλα αυτά τα χειροκροτήματα. Ευτυχώς, υπάρχει η αμπιγιέζ μου, η Νότα, την πήρα μαζί μου, κι έτσι έχω έναν άνθρωπο να μου πει μια καληνύχτα. Οι δικοί μου οι άνθρωποι είναι οι απλοί, ταπεινοί άνθρωποι, η Νότα, η μαγείρισσά μου, ο σοφέρ μου, ο πορτιέρης του θεάτρου. Με τους άλλους, τους ξένους, αισθάνομαι λίγο μαζεμένη», είχε πει η αείμνηστη ηθοποιός για την Νότα Κονοπίση.

Δείτε την ανάρτηση του Μάκη Δελαπόρτα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR