counter

Πέθανε η θρυλική Ματούλα του Κολωνακίου

Πέθανε η θρυλική Ματούλα του Κολωνακίου
Πέθανε η θρυλική Ματούλα του Κολωνακίου

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών η θρυλική Ματούλα του Κολωνακίου.

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ματούλα πέθανε εδώ και επτά μέρες και σήμερα βρέθηκε η σορός της στο σπίτι της.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κουβελογιάννης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε επίσης! Ματoύλα για Λορέντζο: "Ποιον γιο μου; Δεν ασχολείται με εμένα. Εγώ τον μεγάλωσα, τον σπούδασα, τον είχα πρίγκιπα"

Η ανάρτηση του Ανδρέα Κουβελογιάννη για τη Ματούλα

«Είναι αλήθεια… Πέθανε δυστυχώς η Ματούλα. Πριν λίγο ήρθανε και την πήρανε.  Ήταν επτά μέρες νεκρή – μόνη – της στο σπίτι της… Ο γιος της το έμαθε; Ποια ήταν η Ματούλα -για όσους δεν τη γνωρίζουν- άλλη στιγμή θα γράψω… Τώρα θα κάνουν πάρτι ο Τόλης, η Ζωίτσα, ο Ζαμπέτας και τόσοι άλλοι που θα είναι πάλι μαζί…», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή του.

Με τη σειρά του, ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας έγραψε σε ανάρτησή του για τη Ματούλα: «Εγώ έτσι θα σε θυμάμαι πάντα. Χαμογελαστή Ματούλα μου. Έφυγες πικραμένη αλλά και γεμάτη. Δεν μπόρεσα τελευταία φορά να σε βοηθήσω για το σπίτι που έψαχνες. Θα μείνεις πάντα το φιλαράκι μου. Καλή αντάμωση. Ένα ακόμα κεφάλαιο κλείνει για μένα!».

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR