counter

Πέθανε από κορονοϊό γνωστός σχεδιαστής παπουτσιών

Πέθανε από κορονοϊό γνωστός σχεδιαστής παπουτσιών
Πέθανε από κορονοϊό γνωστός σχεδιαστής παπουτσιών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο Ιταλός θρυλικός σχεδιαστής παπουτσιών, Sergio Rossi, αφού τον νίκησε ο κορονοϊός.

Ο Sergio Rossi νοσηλευόταν εδώ και μερικές ημέρες ως θετικός στον Covid-19 σε νοσοκομείο πόλης της Εμίλια-Ρομάνα, ενός από τους νομούς που χτυπήθηκαν έντονα από την πανδημία του κορονοϊού.

Στην επίσημη σελίδα του brand στο instagram ο Ceo της εταιρείας Riccardo Sciutto έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για τον σχεδιαστή, που έφυγε από τη ζωή: “Ήταν μεγάλη χαρά μου που τον γνώρισα. Ήταν ο πνευματικός μας οδηγός και θα είναι από σήμερα περισσότερο από ποτέ. Ο  Sergio Rossi αγαπούσε τις γυναίκες και ήταν σε θέση να συλλάβει τη θηλυκότητα μιας γυναίκας με έναν μοναδικό τρόπο. Δεν ήταν ποτέ υπερβολικός, και ήταν πάντα καλόγουστος. Τα παπούτσια του ήταν πάντα ευκολοφόρετα και δεν ήταν ποτέ ικανοποιημένος μέχρι να γίνουν τέλεια. Δεν ήταν ένα απλό αξεσουάρ γι’ αυτόν. Μου είπε μία φορά ότι ήθελε να δημιουργήσει την τέλεια επέκταση του ποδιού μιας γυναίκας.”

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι τον προηγούμενο μήνα ο Sergio Rossi δώρισε 100.000 ευρώ σε νοσοκομείο της Ιταλίας, για να το ενισχύσει στη μάχη κατά του κορονοϊού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR