counter

Παύλος Γαλακτερός: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Παύλος Γαλακτερός: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor
Παύλος Γαλακτερός: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Ο Παύλος Γαλακτερός ήταν ο παίκτης που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από το Survivor και αποχαιρέτησε την μπλε ομάδα, στην οποία βρισκόταν.

Ο ίδιος επέστρεψε στην Ελλάδα το μεσημέρι του Σαββάτου μετά από ένα πολύωρο ταξίδι από τον Άγιο Δομίνικο και πλέον βρίσκεται δίπλα στην αγαπημένη του οικογένεια.

Μάλιστα, ο Παύλος Γαλακτερός γύρισε στην Αθήνα σε μια πολύ κατάλληλη στιγμή, καθώς σήμερα η μικρή του αδερφή Σοφία έχει τα γενέθλιά της.

Η κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου έκλεισε τα επτά χρόνια ζωής και πέρασε την ξεχωριστή αυτή ημέρα με τους γονείς της και τον αγαπημένο της αδελφό.

Με αφορμή τα γενέθλια της μικρής Σοφίας, ο Παύλος Γαλακτερός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πραγματοποιώντας έτσι και το πρώτο του ποστ μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Η καλύτερη υποδοχή! Τέσσερις μήνες και 18 ώρες πτήσης μετά η ζωή μπαίνει στους κανονικούς τους ρυθμούς. Αισθάνομαι τυχερός κι ευλογημένος για όσα έζησα, έμαθα και ένιωσα. Για την αγάπη που πήρα από ανθρώπους που δεν γνώριζα και για την αγάπη που με περίμενε μόλις προσγειώθηκα. Και γι αυτή τη μικρή που θέλει συνέχεια από χθες να παίζουμε survivor. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους για τα μηνύματα και την υποστήριξη. Είναι ανεκτίμητα και συγκινητικά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Παύλος Γαλακτερός.

Όπως θα παρατηρήσετε στη φωτογραφία που ακολουθεί ο Παύλος Γαλακτερός ποζάρει με την αδελφή του φορώντας την μπαντάνες του Survivor.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR