counter

Παύλος Βαρδινογιάννης - Σάσα Σταμάτη: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους!

Παύλος Βαρδινογιάννης - Σάσα Σταμάτη: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους!
Παύλος Βαρδινογιάννης - Σάσα Σταμάτη: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους!

Οι τελευταίες κοινές δημόσιες εμφανίσεις του Παύλου Βαρδογιάννη και της Σάσας Σταμάτη σε νυχτερινά κέντρα, φούντωσαν τις φήμες για έναν νέο έρωτα στη showbiz, μετά τον χωρισμό του εφοπλιστή από την Τζίνα Αλιμόνου.

Τι συμβαίνει, όμως, πραγματικά ανάμεσά τους; Όπως εξομολογείται η δημοσιογράφος στη Σόνια Καζόνι και το περιοδικό People, η σχέση τους είναι καθαρά φιλική.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω.

Τελευταία δημοσιεύματα αφήνουν ερωτηματικά για το τι συμβαίνει ανάμεσα σε σένα και τον Παύλο Βαρδινογιάννη. Έχετε κάνει αρκετές κοινές εξόδους τον τελευταίο καιρό και πλέον είναι ξανά ελεύθερος.

Ο Παύλος είναι φίλος μου τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, τον αγαπάω πάρα πολύ και τον εκτιμώ. Μάλιστα, όταν γνωριστήκαμε, δούλευα στη νομαρχία, όχι στην τηλεόραση. Είναι ένας υπέροχος πατέρας – μάλιστα γνώρισα φέτος το καλοκαίρι και τα έξι παιδιά του στη Μύκονο. Είναι ένας καταπληκτικός, πολύ δοτικός μπαμπάς κι αυτό το θαυμάζω. Επιπλέον, μου δίνει την πλήρη ελευθερία να είμαι ο εαυτός μου ο Παύλος.

Μετά το χωρισμό κάνετε περισσότερη παρέα…

Έχουμε κάνει πολλή παρέα και στο παρελθόν, αλλά μην ξεχνάς ότι ο Παύλος δεν ζει πια στην Ελλάδα, μένει στο εξωτερικό γιατί δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και εκεί. Είμαι τυχερή που είναι φίλος μου, είναι πολύ καλός άνθρωπος και αποδέχεται τους ανθρώπους όπως είναι.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR