counter

Πάτρα: Τα πρώτα λόγια της Αγγελικής Νικολούλη μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Τα πρώτα λόγια της Αγγελικής Νικολούλη μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου
Πάτρα: Τα πρώτα λόγια της Αγγελικής Νικολούλη μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega μίλησε το βράδυ της Πέμπτης η Αγγελική Νικολούλη, η οποία στο «Φως στο Τούνελ» είχε ασχοληθεί αρκετά με την υπόθεση φέρνοντας στο φως πολλές μαρτυρίες, αλλά είχε μιλήσει αρκετές φορές με την κατηγορούμενη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Πάτρα: Το νέο ανατριχιαστικό τρέιλερ της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, “Φως στο τούνελ”, μετά τη σύλληψη της μητέρας

Τι δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου;

Σε εκείνη την δύσκολη εκπομπή πριν από δύο εβδομάδες, έμαθα ότι ανιχνεύτηκε στην Τζωρτζίνα μια φονική ουσία. Σε μια ζωντανή εκπομπή αυτό είναι ένα σοκ και οργή που πρέπει να πνίξεις για να μην αντιληφθούν κάτι οι τηλεθεατές. Γιατί οποιαδήποτε αναφορά θα μπορούσε να φέρει την ανατροπή και στις έρευνες των αρχών.  Περίμενα αυτή την εξέλιξη, έχω κι εγώ σοκαριστεί, νιώθω κι εγώ παγωμένη, όπως όλος ο κόσμος. Μια μάνα τριών παιδιών να τη λένε σύγχρονη Μήδεια. Όλο αυτό τον καιρό μιλούσαμε συχνά, σαββατοκύριακα, μιλούσαμε με τις ώρες και προσπαθούσα να αντιληφθώ τι κρύβει. Προσπαθούσε να με ελέγξει και να μάθει ποιοι είναι οι μάρτυρες που είχα και τι πληροφορίες θα έβγαζα στο φως. Αν δεν την καλούσα εγώ, με έπαιρνε ανήσυχη εκείνη και προσπαθούσε να της βρω κάτι συγκεκριμένο που έψαχνε με εμμονή. Αυτό για μένα ήταν ένα σοκ. Είναι κάτι ιδιαίτερο και σοβαρό που θα φέρω στο φως. Μου ζητούσε να μάθει κάτι, επέμενε και ήθελε να της το βρω. ‘Ήταν μια γυναίκα ψυχρή, μια γυναίκα ετοιμόλογη. Ήξερε τι θα την ρωτήσεις και είχε έτοιμη την απάντηση», είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση της Πάτρας:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR