counter

Πάτρα – Νέα μαρτυρία για την οικογένεια: “Κρατούσαν τη μάνα μην πέσει στον τάφο”

Πάτρα – Νέα μαρτυρία για την οικογένεια: “Κρατούσαν τη μάνα μην πέσει στον τάφο”
Πάτρα – Νέα μαρτυρία για την οικογένεια: “Κρατούσαν τη μάνα μην πέσει στον τάφο”

Στην εκπομπή “T-live” και στον δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη μίλησε η γειτόνισσα του ζευγαριού από την Πάτρα που έχασε τα τρία του παιδιά σε διάστημα μικρότερα από τρία χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Πάτρα: Η παρέμβαση του Μάνου στο "Πρωινό" και η διάψευση για τη μαρτυρία που προβλήθηκε

«Τους ξέρω από τον πρώτο καιρό που ήρθαν δίπλα. Ξέρω ότι τον τελευταίο καιρό φρόντιζαν την σπιτονοικοκυρά. Την πηγαίνανε στους γιατρούς, γιατί ήταν μόνη της. Πλήρωναν ενοίκιο και όταν χάθηκε η Μαλένα, της είπαν πως θα καθυστερήσουν λίγο το ενοίκιο…

Τους έχω δει μέσα στο σπίτι να παίζουν με τα παιδιά τους. Έβλεπα δύο πρόσχαρα παιδιά, όπως και την μπέμπα. Όταν πέθανε η Μαλένα κρατούσαν τη μάνα μην πέσει μέσα στον τάφο, φώναζε, χτυπιότανε, τα ματάκια του Μάνου δεν είχαν σταματήσει να τρέχουν και να έχουν Τζωρτζίνα πίσω, που τη φυγαδεύσαν σε φιλική οικογένεια για να μην βιώσει το παιδί όλο αυτό. Όπως έκαναν και στην μπέμπα», είπε μεταξύ άλλων η γειτόνισσα του ζευγαριού και πρόσθεσε:

«Βλέπω γονείς, οι οποίοι αγωνιούν και περιμένουν με λαχτάρα να βγουν τα αποτελέσματα για να λάμψει η αλήθεια. Ξέρω ότι ο Μάνος μένει στο πατρικό του, είναι σε διάσταση με τη Ρούλα, αλλά ξέρω ότι τηλεφωνιούνται καθημερινά. Την περασμένη εβδομάδα ξέρω ότι βρέθηκαν στο σπίτι με τη Ρούλα, είδα τη μηχανή του. Έχω δει τη μητέρα του Μάνου στο σπίτι της Ρούλας. Ο πατέρας του την παίρνει συνέχεια τηλέφωνο. Εγώ δεν ξέρω αν ήταν ξανά σε διάσταση, δεν είχαμε καταλάβει τίποτα. Το σπίτι είναι μεσοτοιχία, δεν ακούγαμε το ζευγάρι να μαλώνει. Ακούγαμε μόνο τις κραυγούλες της Τζωρτζίνας, όταν έμεινε τετραπληγική.

Θυμάμαι δύο χαμογελαστά παιδιά, δυο αγγέλους να χαμογελούν συνέχεια. Ήταν μέσα στην τρελή χαρά, όλο ζωντάνια, δεν είδα ποτέ να κοιτάξουν με φόβο κανέναν, όχι μόνο τους γονείς τους, αλλά κανέναν…

Για τον θάνατο της Μαλένας πιστεύανε ότι ήταν από τη χημειοθεραπεία γιατί δεν πρόλαβε να κλείσει 24 ώρες, ενώ ξέρω ότι θα ακολουθούσε μια σειρά από εννέα χημειοθεραπείες. Ήμουν μπροστά όταν έφυγε η μπέμπα (Ίριδα) από ένα σπάνιο σύνδρομο, καρδιολογικό».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε η γειτόνισσα του ζευγαριού από την Πάτρα:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR