counter

Πάτρα: Κατάθεση "φωτιά" για τη Ρούλα Πισπιρίγκου – “Δε φώναξε ούτε βοήθεια για το παιδί της”

Πάτρα: Κατάθεση "φωτιά" για τη Ρούλα Πισπιρίγκου – “Δε φώναξε ούτε βοήθεια για το παιδί της”
Πάτρα: Κατάθεση "φωτιά" για τη Ρούλα Πισπιρίγκου – “Δε φώναξε ούτε βοήθεια για το παιδί της”

Συνελήφθη χθες η Ρούλα Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης τη, Τζωρτζίνας.

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο “φως” όσα έζησε η 9χρονή τις τελευταίες ημέρες της ζωής της.Στην εκπομπή “T- Live” η δημοσιογράφος Ρεγγίνα Σπυράτου παρουσίασε μια μαρτυρία - "φωτιά" από νοσηλεύτρια για τη στιγμή που η Τζωρτζίνα "έσβηνε".

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η κατάθεση "φωτιά" για την Ρούλα Πισπιρίγκου:

«Μια νοσηλεύτρια περιγράφει πως στις 29/1 στις 2.30 το μεσημέρι, η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια αντιλαμβάνεται την Πισπιρίγκου να την πλησιάζει περπατώντας προς το γραφείο νοσηλείας, σαν να έψαχνε κάποιον νοσηλευτή. Σαν να μην είχε γίνει κάτι σοβαρό. Ο τρόπος που περπατούσε, λέει η νοσηλεύτρια, και ότι δεν καλούσε σε βοήθεια, της έδωσαν την εντύπωση ότι ζητούσε π.χ. ένα σεντόνι. Την πλησίασε και της είπε κάτι χαμηλόφωνα. Τόσο χαμηλόφωνα που η γυναίκα δεν κατάλαβε.

Όταν η νοσηλεύτρια αντιλήφθηκε ότι το παιδί μέσα στο δωμάτιο έχει καινούριο επεισόδιο, μέσα σε δευτερόλεπτα φώναξε τους γιατρούς, άρχισαν και έτρεχαν όλοι στο θάλαμο του παιδιού. Κατά την είσοδό τους, είδαν ότι το παιδί είχε μελανιάσει, ήταν απνοϊκό και τόσο η γιατρός, όσο και η νοσηλεύτρια παρατήρησαν ότι το οξύμετρο που ήταν συνδεδεμένο με το παιδί δεν ακουγόταν. Αμέσως το παιδάκι διασωληνώθηκε και λίγο αργότερα κατέληξε. Σε αυτό το επεισόδιο, η μητέρα ήταν ψύχραιμη την ώρα που οι γιατροί έκαναν μία απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσουν το παιδί», είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “T – Live”:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR