counter

Πάτρα: Ξεσπά η πρώην πεθερά του Μάνου Δασκαλάκη – “Ποιος είναι ο ρόλος του στη ζωή, να σπέρνει παιδιά, να τα αφήνει στο έλεος;”

Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη φωνάζοντας συνθήματα και κραυγάζοντας για την σύλληψη της μητέρας.

Να θυμίσουμε ότι το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαρτίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εις βάρος της μητέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα με την κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Τα τηλεοπτικά συνεργεία βρέθηκαν στο σπίτι τους στην Πάτρα και ο δημοσιογράφος Ιάσωνας Τσόλης συνάντησε την πρώην πεθερά του Μάνου Δασκαλάκη, η οποία ξέσπασε δημόσια για τον πατέρα των τριών κοριτσιών.

«Είμαι πάρα πολύ συγκλονισμένη, κράταγα μια μικρή ελπίδα ότι ίσως δεν είναι αυτή η υπεύθυνη για τον φόνο των παιδιών. Νιώθω ως μητέρα αποτυχημένη που δεν έκανα αυτό που πρέπει για τη δικαίωση του παιδιού μου πριν δέκα χρόνια ίσως σήμερα να ζούσαν τα τρία παιδιά. Λυπάμαι πάρα πολύ. Ζητάω από τον Μάνο να βγει τώρα να τοποθετηθεί, να μας εξηγήσει ποιος είναι ο ρόλος του στη ζωή, να σπέρνει παιδιά, να τα αφήνει στο έλεος, να πληγώνει γυναίκες, ψυχές και να φεύγει; Ποιος είναι ο ρόλος του σε αυτή τη ζωή;» είπε ξεσπώντας η γυναίκα στην κάμερα του Alpha.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR