counter

Πάτρα: Εισαγγελική εντολή για νέα ιατροδικαστική εξέταση για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Πάτρα: Εισαγγελική εντολή για νέα ιατροδικαστική εξέταση για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας
Πάτρα: Εισαγγελική εντολή για νέα ιατροδικαστική εξέταση για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, θα εξεταστούν από τις εισαγγελικές αρχές οι αιτίες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας. 

Πάτρα - Εισαγγελική εντολή για νέα ιατροδικαστική εξέταση για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Οι εισαγγελείς που ανέλαβαν την έρευνα, παρήγγειλαν, νέα ιατροδικαστική εξέταση για κάθε ένα από τα δύο κορίτσια, προκειμένου να εξακριβωθούν, μετά τα νέα δεδομένα, οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγαν από τη ζωή τα δύο παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη που έφυγαν αιφνίδια από τη ζωή.

Στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου έχουν ζητήσει να συνταχθεί από την αρχή, νέα ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια των δύο θανάτων, που σημειώθηκαν σε διάστημα 20 μηνών, εξετάζοντας όλα τα δεδομένα και βέβαια το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Δείτε επίσης - Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αποκάλυψη της μητέρας της για τον Μάνο - "Όταν έφυγε από το σπίτι μια μέρα πριν τον θάνατο της Ίριδας… "

Παράλληλα, στους εισαγγελείς θα πρέπει να διαβιβαστούν οι πλήρεις ιατρικοί φάκελοι, οι διαγνώσεις των θεραπόντων γιατρών και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί η άτυχη Μαλένα, ο θάνατος της οποίας η ιατροδικαστική εξέταση είχε αποδώσει σε ηπατική ανεπάρκεια. Όσον αφορά την περίπτωση της Ίριδας , η οποία πέθανε στο σπίτι του ζευγαριού, στην Πάτρα, θα αναζητηθούν οι κλήσεις στο ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της όπως και τα σχετικά έγγραφα του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε.

Οι δύο εισαγγελείς ξεκινούν δε, νέο γύρο καταθέσεων καλώντας και πάλι όλα τα πρόσωπα που έχουν εξεταστεί από την Αστυνομία ως μάρτυρες, ανάμεσά τους γιατροί και νοσηλευτές. Τα άτομα από το συγγενικό περιβάλλον του ζευγαριού, αναμένεται να κληθούν στη συνέχεια.

Πηγή: ant1news.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR