counter

Πάτρα: Αυτός ο δικηγόρος αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Αυτός ο δικηγόρος αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου
Πάτρα: Αυτός ο δικηγόρος αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Δικηγόρο βρήκε μετά τις παραιτήσεις του Απόστολου Λύτρα και του Νίκου Ιωάννου, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Πιο συγκεκριμένα η ανακρίτρια όρισε δικηγόρο στην 33χρονη τον Κωνσταντίνο Ζάρδα, ο οποίος πήρε διαβιβαστικό και θα πάει στη ΓΑΔΑ για να επισκεφθεί την κατηγορούμενη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Απόστολος Λύτρας: Ο λόγος που παραιτήθηκε από την εκπροσώπηση της Ρούλας Πισπιρίγκου και το τελευταίο τηλεφώνημα μαζί της

Θυμίζουμε πως ο Απόστολος Λύτρας στην ανακοίνωσή του έγραψε: «Ανέλαβα την νομική εκπροσώπηση αμφοτέρων των γονέων, με σκοπό και εντολή από την οικογένεια να βοηθήσω τόσο τους ίδιους όσο και τις Αρχές στο στάδιο διερεύνησης των θανάτων των τριών παιδιών και να τους παρέχω στο πλαίσιο αυτό νομικές υπηρεσίες. Δεν θα αναλάβω, όπως έχω ήδη ενημερώσει τους γονείς, την υπεράσπιση της μητέρας σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη. Σε κάθε περίπτωση, κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα εκπροσώπησης από συνήγορο. Ο δε σεβασμός στο τεκμήριο αθωότητας είναι όχι μόνον δικαίωμα του κάθε κατηγορουμένου αλλά και δείγμα νομικού πολιτισμού».

Ο απόγευμα της Πέμπτης 31/03 ο Νίκος Ιωάννου ανακοίνωσε και αυτός ότι παραιτείται από την υπόθεση: « Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης μεταξύ του κ. Ιωάννου και της κ. Πισπιρίγκου σήμερα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, και προ της μελέτης της δικογραφίας, τα μέρη αποφάσισαν από κοινού να μην αναλάβει το Γραφείο μας την υπεράσπιση».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR