counter

Πατέρας παίκτριας GNTM: "Είμαι σε σοκ, προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της από εκείνη την ώρα"

Πατέρας παίκτριας GNTM: "Είμαι σε σοκ, προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της από εκείνη την ώρα"
Πατέρας παίκτριας GNTM: "Είμαι σε σοκ, προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της από εκείνη την ώρα"

Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη τα ξημερώματα της Τετάρτης γνωστό μοντέλο, που γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμέτοχή της στο GNTM.

Όλα φαίνεται ότι έγιναν στις 3 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στον Άγιο Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας, όταν η πρώην παίκτρια του GNTM παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μηχανάκι και σκότωσε 60χρονο οδηγό.

Μετά το ατύχημα o άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η οδηγός έχει συλληφθεί και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης: GΝTM: Έτσι έγινε το δυστύχημα - “Όλα καταδεικνύουν θανατηφόρο τρoχαίο από αμέλεια”

Ο πατέρας του μοντέλου μίλησε ζωντανά στη Super Κατερίνα, δηλώνοντας σοκαρισμένος.

«Δε ξέρω περισσότερα δε γνωρίζω. Ενημερώθηκα πριν μισή ώρα για το συμβάν. Με πήραν τηλέφωνο και μένα. Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί της, δεν επικοινωνεί ο αριθμός της. Δεν πιάνει ο αριθμός της, δε ξέρω. Για το συμβάν έχω ενημερωθεί ότι ενεπλάκη στο ατύχημα. Το καλό από όλη αυτή την ιστορία -τι να πω σε τέτοια περίπτωση- είναι ότι έκατσε εκεί πέρα και προσπάθησε να δώσει βοήθεια. Τι να σας πω τώρα, είμαι σε σοκ. Δε μπορώ να πω κάτι άλλο. Εγώ είμαι στην Κέρκυρα τώρα, εργάζομαι. Έχει δίπλωμα, είναι και μικρή. Δεν το έχει πολύ καιρό το δίπλωμα. Οδηγούσε περίπου 1,5 χρόνο στην Αθήνα. Οδηγούσε κανονικά, ήταν προσεχτική οδηγός. Με πήραν τρίτοι τηλέφωνο. Δε ξέρω τίποτα, προσπαθώ να επικοινωνήσω από εκείνη την ώρα. Δεν έχω κάτι καινούργιο να πω» είπε χαρακτηριστικά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR