counter

Πασίγνωστος Έλληνας αποκαλύπτει: "Η ΕΡΤ δεν θα είχε τα χρήματα για να με πληρώσει"

Πασίγνωστος Έλληνας αποκαλύπτει: "Η ΕΡΤ δεν θα είχε τα χρήματα για να με πληρώσει"
Πασίγνωστος Έλληνας αποκαλύπτει: "Η ΕΡΤ δεν θα είχε τα χρήματα για να με πληρώσει"

Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε το τραγούδι που θα επιλεγεί να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Κίεβο τον ερχόμενο Μάιο.

Απόψε στις 22:00 μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ1, Ο Αντώνης Λουδάρος και η Έλενα Μπουζαλά θα μας παρουσιάσουν τον ελληνικό τελικό της Eurovision.

Μιλώντας στο Tv Έθνος, ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην βραδιά του ελληνικού τελικού και τα όσα θα δούμε.

Ο Αντώνης Λουδάρος και η Έλενα Μπουζάλα.

Θα παρουσιάσετε αφιλοκερδώς τον τελικό...

Δεν είναι και καμιά τρομερή απόφαση. Εδώ κάνουμε δουλειές και κινδυνεύουμε να μην πληρωθούμε. Αυτές τις εποχές να επιβαρύνω τον ελληνικό λαό με τη δική μου αμοιβή; Aλλωστε νομίζω πως η ΕΡΤ δεν θα είχε τα χρήματα για να με πληρώσει.

Υπήρξαν κάποια σχόλια για το τρέιλερ και τη μη χρήση ζωνών ασφαλείας στο αυτοκίνητο...

Αν δουν καλύτερα το τρέιλερ, θα διαπιστώσουν πως φοράμε ζώνες. Δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει τρέιλερ χωρίς ζώνη ασφαλείας. Αστείο μου φαίνεται...

Τι θα δούμε στον ελληνικό τελικό;

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τους τηλεθεατές να περάσουν όμορφα. Θα παρακολουθήσουμε τα βιντεοκλίπ των τριών τραγουδιών και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η ψηφοφορία. Θα συνδεθούμε με τις επιτροπές, θα μιλήσουμε με τους συντελεστές της ελληνικής αποστολής ενώ κοντά μας θα έχουμε και τον εκπρόσωπο της Κύπρου στη Eurovision, τον Hovig. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR