counter

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός: Το απίθανο περιστατικό σε παραλία γυμνιστών - "Μαμά βλέπω το π... του"

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός: Το απίθανο περιστατικό σε παραλία γυμνιστών - "Μαμά βλέπω το π... του"
Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός: Το απίθανο περιστατικό σε παραλία γυμνιστών - "Μαμά βλέπω το π... του"

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για όλους και για όλα! Ο ίδιος αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του επιστροφή μετά από δύο χρόνια απουσίας, στην ενασχόλησή του με την πολιτική, στην προσωπική του ζωή αλλά και σε ένα αστείο περιστατικό που έζησε πριν από μερικά χρόνια σε παραλία γυμνιστών.

"Με αγαπάνε ως καλλιτέχνη όμως ο κάθε άνθρωπος έχει μια διαδρομή στη ζωή του. Οι άνθρωποι έχουμε πολλαπλά ταλέντα. Θα μπορούσα να κάνω κι άλλα πράγματα και αντιμετωπίζομαι από τους συνάδελφους μου και τον κόσμο με απολυτό σεβασμό. Στην πορεία χρησιμοποιήθηκε η αναγνωσιμότητα και η αγάπη του κόσμου για να εκλεγώ στην πολιτική. Επειδή είναι παγίδα η αναγνωσιμότητα, η αγάπη του κόσμου και η επιτυχία γιατί μπορεί να πει κάποιος γιατί δεν κάθεσαι εκεί. Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν σε υποχρεώνει να πάρεις μια ταμπέλα και να είσαι σε μια κομματική παράταξη", ανέφερε.

Διαβάστε επίσης: Χάρης Ρώμας: Το πικρόχολο σχόλιο που δέχτηκε για τα κιλά του

"Δεν ξέρω αν το έτερον ήμισυ στη σχέση μου είναι ευχαριστημένο να είναι με κάποιον που τρέχει όλη την ημέρα. Θέλει υπομονή. Είναι βαρύ το φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου" τόνισε ο Χάρης Ρώμας και μετά αποκάλυψε και ένα ακόμα αστείο περιστατικό, όταν είχε πάει σε παραλία γυμνιστών."Πήγα σε παραλία γυμνιστών και μου είπαν ότι είναι μόνο ξένοι και δεν υπάρχει περίπτωση να μας αναγνωρίσει κανείς και ξαφνικά, ενώ κοιμόμασταν στον ήλιο, ακούστηκε μια φωνή ‘μαμά, βλέπω το π… του Χάρη Ρώμα’"! 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR