counter

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: "Η γυναίκα μου, μετά από 40 χρόνια γάμου, έφυγε..."

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: "Η γυναίκα μου, μετά από 40 χρόνια γάμου, έφυγε..."
Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: "Η γυναίκα μου, μετά από 40 χρόνια γάμου, έφυγε..."

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα “Espresso”, ο Γιώργος Αρμένης μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του και τον γιο τους που, αυτόν τον καιρό, σπουδάζει σκηνοθεσία στο Παρίσι. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι η σύζυγός του, Ελισάβετ, έφυγε από τη «βαβούρα» της πρωτεύουσας και πήγε να ζήσει μόνιμα στο Πήλιο.

Διαβάστε επίσης: Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: "Είχα φρικτά παιδικά χρόνια, πείνα..."

Η οικογένειά σας είναι κάπως "μοντέρνα"!

Ο γιος μου, ο Κωνσταντίνος Κάρολος, είναι 27 ετών και σπουδάζει στο εξωτερικό, η γυναίκα μου, η Ελισάβετ, ζει σε ένα υπέροχο σπίτι που έχουμε στο Πήλιο και της αρέσει πολύ. Μιλάμε 15 φορές την ημέρα στο τηλέφωνο, έχει εκεί τα σκυλιά της, είναι ευτυχισμένη γιατί έχει απομακρυνθεί από όλη αυτή την τρέλα. Έφυγε ύστερα από ώριμη σκέψη. Είμαστε περίπου 40 χρόνια παντρεμένοι.

Ο γιος σας πού σπουδάζει;

Τελείωσε το Πάντειο Πανεπιστήμιο και σπουδάζει σκηνοθεσία στο Παρίσι. Κάνει και θέατρο γιατί του αρέσει, μαθαίνει γλώσσες.

Οταν πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με αυτό, τι του είπατε;

Τι να του πω; Αφού εδώ μεγάλωσε! Επρεπε να το περιμένω. Το θέμα ήταν να μην τον είχα βάλει στο θέατρο, αλλά όταν, μεγαλώνοντας, έπαιζε εδώ... Βέβαια, η ερώτηση είναι τι θα κάνει μετά, γιατί φοβάμαι πως εδώ θα αργήσουμε να έχουμε ξανά βοήθεια από το υπουργείο, τα μικρά θέατρα εννοώ, όχι τα μεγάλα και τα εμπορικά. Η αγορά είναι μικρή, στενάχωρη, υπάρχουν κάστες στο θέατρο. Θέλει πάση θυσία να μείνει έξω, τον έχω κάνει βέβαια Ελληνα, να αγαπάει τα έθιμα, τα ήθη, τη θάλασσα, όλα, αλλά μου λέει "μπαμπά, θέλω να μείνω έξω". Και του είπα να μείνει.... 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR