counter

Πασίγνωστοι ηθοποιοί που υπήρξαν ζευγάρι θα πρωταγωνιστήσουν στην ίδια σειρά!

Πασίγνωστοι ηθοποιοί που υπήρξαν ζευγάρι θα πρωταγωνιστήσουν στην ίδια σειρά!
Πασίγνωστοι ηθοποιοί που υπήρξαν ζευγάρι θα πρωταγωνιστήσουν στην ίδια σειρά!

Μία από τις νέες σειρές που βρίσκονται στα σκαριά για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι η μεταφορά του βιβλίου της Ρένας Ρώσση Ζαΐρη «Αστέρια στην άμμο» σε διασκευή Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία Θοδωρή Νικολαΐδη.

Εδώ και λίγες ημέρες έχει στελεχωθεί το καστ και σε αυτό ανήκουν δύο ηθοποιοί που στο παρελθόν υπήρξαν παντρεμένοι αλλά χώρισαν. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «MYtv» και του Παναγιώτη Μουλόπουλου, στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης αλλά και οι: Σοφία Βογιατζάκη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Αστέρω Κυπριανού κ.ά.

Οι δύο ηθοποιοί δεν συνεργάζονται για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει η Μυρτώ Αλικάκη: «Σίγουρα όταν χωρίζεις περνάς μια δύσκολη φάση, αλλά την ξεπεράσαμε. Το πρώτο διάστημα προσπαθήσαμε να είμαστε πολιτισμένοι, αλλά επειδή μας συνέδεαν πολλά πράγματα, με κυριότερο την αγάπη για τα παιδιά μας, σταδιακά έφυγε ο πόνος, ηρεμήσαμε γιατί δεν υπάρχει πια η καθημερινή τριβή και εδώ και πολλά χρόνια έχουμε μια υπέροχη σχέση».

Την παραγωγή της σειράς κάνει η GN Make It Productions που ανήκει στον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου.

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR