counter

Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz διαψεύδει τις φήμες χωρισμού

Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz διαψεύδει τις φήμες χωρισμού
Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz διαψεύδει τις φήμες χωρισμού

Εδώ και λίγες μέρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι ο Ίκερ Κασίγιας και η Σάρα Καρμπονέρο χώρισαν μετά από 6 χρόνια γάμου και 12 χρόνια σχέσης.

Δημοσιεύματα ισπανικών μέσων θέλουν το ζευγάρι να έχει τράβηξει ξεχωριστούς δρόμους και μάλιστα σύμφωνα με αυτά ο Ισπανός τερματοφύλακας αποφάσισε να μετακομίσει σε άλλο σπίτι.

Ωστόσο, πηγές του ζευγαριού διέψευσαν τις φήμες χωρισμού στο ισπανικό περιοδικό Hola! και ανέφεραν πως o Ίκερ Κασίγιας είναι πάντα στο πλευρό της Σάρα Καρμπονέρο.

«Η πραγματικότητα είναι ότι το ζευγάρι, που αντιμετώπισε προβλήματα υγείας στο πρόσφατο παρελθόν, παραμένει ενωμένο.», αναφέρει πηγή του ζευγαριού και συμπληρώνει:

«Όταν μπήκε στο νοσοκομείο, ο Ίκερ ήταν συνεχώς στο πλάι της καθώς ανησυχούσε. Τώρα η κανονικότητα επέστρεψε στη ζωή τους. Η Σάρα και ο Ίκερ κάνουν οικογενειακά πλάνα με τους γιους της, Martin και Lucas με τους οποίους προσπαθούν να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο για να αφήσουν πίσω τους τις άσχημες στιγμές».

Να θυμίσουμε ότι Σάρα Καρμπονέρο διαγνώστηκε με καρκίνο στις ωοθήκες και μάλιστα τον Μάιο του 2019 έκανε ένα πάρα πολύ σοβαρό χειρουργείο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR