counter

Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποκαλύπτει: "Γνωριστήκαμε μέσω Erasmus"

Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποκαλύπτει: "Γνωριστήκαμε μέσω Erasmus"
Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποκαλύπτει: "Γνωριστήκαμε μέσω Erasmus"

Αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες κωμικούς, ενώ τα δυο τελευταία χρόνια ασχολείται με την παρουσίαση. Ο λόγος για τον Λάμπρο Φισφή ο οποίος, πρόσφατα, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και τη Ρενέ Σαραντινού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Σάρα με την οποία έχουν αποκτήσει την πανέμορφη κορούλα τους.  Όπως τονίζει, μάλιστα, οι δυο τους γνωρίστηκαν τον καιρό που ήταν φοιτητές, μέσω του προγράμματος Erasmus!

Διαβάστε επίσης: Big Talk: Επιστρέφει με τέσσερα νέα επεισόδια στο Netwix

Πώς έγινε η γνωριμία μεταξύ σας;

Τη γνώρισα όταν είχαμε πάει μέσα από το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών, το Erasmus, σπουδάζαμε διαφήμιση. Έτσι γνωριστήκαμε και μετά πήγαμε ξανά για να ζήσουμε στο Άμστερνταμ. Το Erasmus είναι ένα σατανικό σχέδιο της Ευρώπης για να γίνουν “γάμοι” μεταξύ των χωρών. Εκεί πηγαίνει το 70% των ανθρώπων με σχέση και μέσα σε ένα μήνα έχουν χωρίσει όλοι κι έχουν βρει άλλον από άλλη χώρα. Μέσω αυτού του προγράμματος γνωριστήκαμε στην Ολλανδία και μετά από τέσσερα χρόνια σχέση, από απόσταση, αποφασίσαμε να μετακομίσουμε μαζί στο Άμστερνταμ.

Αναφερόμενος στη σχέση που είχε με τη σύζυγό του πριν το γάμο, ο παρουσιαστής του  Quizdom The Show  αναφέρει χαρακτηριστικά: "Συναντιόμασταν κάθε τόσο, αλλά υπήρξαν κάποια χρόνια που δεν μέναμε στην ίδια χώρα. Ο περισσότερος καιρός που είχαμε να συναντηθούμε ήταν 4 μήνες. Έκανα το στρατιωτικό μου τότε και δεν μπορούσα να φύγω από τη χώρα. Ανήκω στην εποχή που γράφαμε γράμματα, αγόραζα τηλεκάρτες για να μιλήσω με τη σύζυγό μου στο εξωτερικό. Δηλαδή, πριν από το Skype, πριν από το facebook. Το ζήσαμε χωρίς τεχνολογία… Όταν η τεχνολογία πήρε τα πάνω της, εμείς μέναμε μαζί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR