counter

Πασίγνωστο μοντέλο ευχαριστεί δημόσια τον κορονοϊό και η Κιάρα Φεράνι ξεσπά

Πασίγνωστο μοντέλο ευχαριστεί δημόσια τον κορονοϊό και η Κιάρα Φεράνι ξεσπά
Πασίγνωστο μοντέλο ευχαριστεί δημόσια τον κορονοϊό και η Κιάρα Φεράνι ξεσπά

Η γειτονική μας Ιταλία, τις τελευταίες εβδομάδες πλήττεται από τον κορονοϊό, μετρώντας καθημερινά χιλιάδες νεκρούς.

Η Κιάρα Φεράνι, Ιταλίδα blogger, επιχειρηματίας και influencer, όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί να εμψυχώσει τους συμπολίτες της και καθημερινά τους υπενθυμίζει την σημαντικότητα του #μένουμεσπίτι.

Μάλιστα, τώρα που το σύστημα υγείας της Ιταλίας δοκιμάζεται σκληρά, η Κιάρα Φεράνι, ο σύζυγός της Fedez και ο διακεκριμένος γιατρός Αλμπέρτο Ζανγκρίλο, συνεργάστηκαν για καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα, δημιούργησαν μία ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου ο καθένας μπορεί να δωρίσει χρήματα, προκειμένου να αγοραστούν νέα κρεβάτια και εξοπλισμός για το νοσοκομείο San Raffaele στο Μιλάνο.

Πρόσφατα η Κιάρα Φεράνι, δημοσίευσε και σχετικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τα πρώτα κρεβάτια που έφτασαν στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, μία ανάρτηση του διεθνούς φήμης μοντέλου Ντάουτσεν Κρους, ήταν αρκετή για να κάνει την Κιάρα Φεράνι να ξεσπάσει δημόσια.

Το εντυπωσιακό μοντέλο πριν μερικές ημέρες είχε δημοσιεύσει στο Instagram, ένα βίντεο, με τίτλο «Ευχαριστώ κορονοϊέ», καθώς υποστήριξε πως ο θανατηφόρος ιός μας έκανε να εκτιμήσουμε τις μικρές χαρές της ζωής.

Τότε λοιπόν, η Κιάρα δημοσίευσε τρία Instastories όπου έγραφαν χαρακτηριστικά: «Ειλικρινά αυτό είναι τόσο μεγάλη ασέβεια, @doutzen: Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που τους άγγιξε ο ιός, χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν, γιατροί που δεν μπορούν να δουν τις οικογένειές τους για εβδομάδες, άνθρωποι που χάνουν τις δουλειές τους, χώρες που καταρρέουν. Και εσύ λες πως θα έπρεπε να είμαστε ευγνώμονες για τον κορονοϊό; Απλή λογική και ωριμότητα χρειάζεται για να εκτιμήσεις τα μικρά πράγματα στην ζωή, όχι ένας θανατηφόρος ιός. Γιατί στην ευχή μιλάς; Αυτό με κάνει να νιώθω αηδία στο στομάχι».

Η Ντάουτσεν Κρους, λίγα λεπτά αργότερα διέγραψε το συγκεκριμένο βίντεο.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR