counter

Πασίγνωστη τραγουδίστρια: Δείτε την να ποζάρει στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια: Δείτε την να ποζάρει στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της!
Πασίγνωστη τραγουδίστρια: Δείτε την να ποζάρει στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Το 2016 αποχαιρετά με τον πιο γλυκό τρόπο την Geri Horner, καθώς η αλλαγή του έτους τη βρίσκει στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της! Η ευτυχισμένη μανούλα που κατάφερε να μείνει έγκυος στην ηλικία των 44, φαίνεται ότι απολαμβάνει ιδιαίτερα αυτήν την ξεχωριστή περίοδο στη ζωή της.

Διαβάστε επίσης: Πασίγνωστη τραγουδίστρια έγκυος σε ηλικία 44 ετών!

Το πρώην "Spice girl" απ’ ό,τι φαίνεται, λατρεύει να περνά όμορφες στιγμές στην ασφάλεια και τη ζεστασιά του σπιτιού της και μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί μία από αυτές τις ξεχωριστές στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Στη φωτογραφία που ανήρτησε τη βλέπουμε να στέκεται δίπλα στο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της, φορώντας τις πιτζάμες της. Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς η κοιλίτσα της είναι εμφάνως φουσκωμένη, καθώς από μέρα σε μέρα η μαμά Geri υποδέχεται το νέο μέλος της οικογένειας. Η Geri Horner έχει άλλο ένα παιδί από προηγούμενη σχέση της, την 10χρονη κόρη της, Bluebell και ο σύζυγός της, Christian Horner έχει κι αυτός μια κόρη από προηγούμενο γάμο του, την Olivia.

Η οικογένεια, λοιπόν, αναμένεται σε λίγες ημέρες να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, αφού σύσσωμη περιμένει να υποδεχτεί το πέμπτο μέλος της! Με το καλό!

H Geri Horner ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιτσα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR