counter

Η ηθοποιός πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και περιγράφει πως το ανακοίνωσε στον 7χρονο γιος της

Η ηθοποιός πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και περιγράφει πως το ανακοίνωσε στον 7χρονο γιος της
Η ηθοποιός πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και περιγράφει πως το ανακοίνωσε στον 7χρονο γιος της

Η ζωή της δημοφιλούς ηθοποιού Selma Blair άλλαξε ριζικά μετά την ανακοίνωση των γιατρών της τον Αύγουστο του 2018 ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός είχε έντονα συμπτώματα ήδη πέντε χρόνια πριν την διάγνωση της τα οποία ήταν ιδιαίτερα δυσάρεστα και την ταλαιπωρούσαν αρκετά.

Πόνος στον αυχένα, δυσκολία στο περπάτημα και τρέμουλο στα χέρια ήταν μερικά από αυτά. Παρά τις εξετάσεις που έκανε, δε μπορούσε κανείς να ανακαλύψει από τι ακριβώς έπασχε.

Ωστόσο, μετά από αρκετή έρευνα επισκέφθηκε τον τελευταίο της γιατρό, ο οποίος την ενημέρωσε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, μία ασθένεια που προσβάλλει το νευρικό σύστημα και είναι ανίατη.

Η διάγνωση αυτής της ασθένειας όμως δεν ήταν ένας ανασταλτικός παράγοντας για την καριέρα της. Η Salma Blair δείχνει σε όλους πως μπορεί να δουλεύει κανονικά ως ηθοποιός και εμπνέει πολύ κόσμο που πάσχει από την ίδια ασθένεια.

Την μεγαλύτερη δυσκολία την συνάντησε η Selma Blair όταν έπρεπε να αποκαλύψει στον 7χρονο γιο της την αλήθεια σχετικά με την υγεία της.

"Η μαμά έχει μία ασθένεια που ονομάζεται σκλήρυνση κατά πλάκας" ήταν τα λόγια της στον γιος της, Arthur, με τον μικρό να την ρωτάει :"Θα πεθάνεις από αυτό?'" και η ίδια απήντησε: "Όχι, ποτέ κανείς μας δε ξέρει από τι μπορεί να πεθάνει βέβαια.Ο γιατρός μου μου είπε πως δε θα με σκοτώσει η ασθένεια αυτή".

Στο τέλος της συνέντευξης της στο περιοδικό Vanity Fair, η Salma Blair ανέφερε πως σύμφωνα με τον γιατρό της σε μερικά χρόνια μπορεί οι ικανότητες της να έχουν επανέλθει μέχρι και 90%.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR