counter

Πασίγνωστη ηθοποιός συνελήφθη για τρίτη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες

Πασίγνωστη ηθοποιός συνελήφθη για τρίτη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες
Πασίγνωστη ηθοποιός συνελήφθη για τρίτη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες

Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες η ηθοποιός, Τζέιν Φόντα έχει καταφέρει να συλληφθεί τρεις φορές.

Η τελευταία της σύλληψη έγινε κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την κλιματική αλλαγή στην Ουάσιγκτον. Μάλιστα στην ίδια εκδήλωση διαμαρτυρίας συνελήφθη και ο συνάδελφός της Τεντ Ντάνσον.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε η δημοσιογράφος της Washington Post, Χάννα Τζούελ. Στο συγκεκριμένο βίντεο δείχνει τον Ντάνσον με χειροπέδες, να κρατείται από την αστυνομία έξω από το Καπιτώλιο. Όταν ρωτήθηκε αν έχει συλληφθεί άλλη φορά ο ηθοποιός απάντησε ότι δεν έχει ποτέ περάσει από αυτή τη διαδικασία.

Η Τζέιν Φόντα έχει ανοίξει έναν λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον οποίο ονομάζει Fire Drill Fridays και ανέβασε σε αυτούς το βίντεο με την τρίτη της σύλληψη.

Όλα ξεκίνησαν πριν από τρεις εβδομάδες περίπου όταν η διάσημη ηθοποιός με στόχο να παροτρύνει τους πολιτικούς να λάβουν μέτρα κατά της κλιματικής αλλαγής υποσχέθηκε, ότι αν χρειαστεί, θα συλλαμβάνεται κάθε Παρασκευή μέχρι τέλος του χρόνου. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε στο πλευρό της τον συμπρωταγωνιστή της στο "Γκρέις και Φράνκι", Σαμ Ουάτερστον.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR