counter

Πασίγνωστη Ελληνίδα για τις φήμες που τη θέλουν στο Survivor 2: "Περιμένω να μάθω τι γίνεται όταν κλείνουν οι κάμερες"

Πασίγνωστη Ελληνίδα για τις φήμες που τη θέλουν στο Survivor 2: "Περιμένω να μάθω τι γίνεται όταν κλείνουν οι κάμερες"
Πασίγνωστη Ελληνίδα για τις φήμες που τη θέλουν στο Survivor 2: "Περιμένω να μάθω τι γίνεται όταν κλείνουν οι κάμερες"

Στο περιοδικό People και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε η Χριστίνα Σάλτη.

Η γνωστή τραγουδίστρια που πρόσφατα απασχόλησε τα media με τη συνεργασία της αλλά και τη φιλία της με τον Μπο, αναφέρθηκε στα καλοκαιρινά της σχέδια, ενώ απάντησε ανοιχτά στο ενδεχόμενο να τη δούμε ως παίκτρια στο Survivor 2.

Η Χριστίνα Σάλτη

Σε πετυχαίνω μόλις επέστρεψες από Θεσσαλονίκη και σε λίγες μέρες ξαναφεύγεις. Είσαι μόνιμα με μια βαλίτσα.

Αυτή την περίοδο εμφανιζόμαστε όλοι μαζί στο Πολιτεία, στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον Πάνο Κιάμο και τον Νίκο Κουρκούλη. Συνεχίζουμε τις εμφανίσεις μας από το Club 22 στην Αθήνα, όπου είχαμε μια πολύ επιτυχημένη σεζόν. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω σταματήσει καθόλου, είμαι συνεχώς εν κινήσει και πραγματικά το απολαμβάνω, όπως απόλαυσα και τη συνεργασία μου με τον Stan στην Αυτοκίνηση τον προηγούμενο χειμώνα.

Αν μπορούσες να επιλέξεις την πόλη ή τη χώρα που θα ζήσεις, τι θα επέλεγες;

Έχω ήδη επιλέξει να μένω στην Ελλάδα. Τώρα ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να μου επιφυλάσσει το μέλλον. Πάντως, αν και θα μπορούσα να είχα φύγει, δεν το επέλεξα.

Είναι «προδότες της πατρίδας», όπως δήλωσε ο Κώστας Καζάκος, οι νέοι που μεταναστεύουν από την Ελλάδα για ένα καλύτερο αύριο;

Φυσικά και όχι! Έχω και φίλους οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό και δουλεύουν και μάλιστα τα πάνε πάρα πολύ καλά. Αν δεν έχεις δουλειά, αν δεν υπάρχουν ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον, όταν έχεις κοπιάσει με σπουδές και δεν υπάρχει καμιά ευκαιρία για εξέλιξη, γιατί να μην κοιτάξεις για ένα καλύτερο μέλλον κάπου αλλού; Σίγουρα είναι δύσκολο και θέλει θάρρος να μεταναστεύσεις, να αφήσεις την οικογένεια σου, τους φίλους σου και να φύγεις. Οι ίδιοι που μεταναστεύουν περνούν κι αυτοί δύσκολα συναισθηματικά, είναι μια επιλογή που γίνεται πολύ συνειδητά και με σοβαρό λόγο.

Το Survivor 2 προβλέπεται να είναι στον τηλεοπτικό αέρα στις αρχές του 2018. Θα το σκεφτόσουν να λάβεις μέρος; Συνάδελφοί σου, όπως η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Μπο, έκαναν αίσθηση με την παρουσία τους στο παιχνίδι.

Περιμένω τώρα που επέστρεψε ο Μπο να μου μιλήσει για την εμπειρία του, να μάθω και για το παρασκήνιο, τις δοκιμασίες, την πείνα και τι γίνεται όταν κλείνουν οι κάμερες. Έχω τον καταλληλότερο άνθρωπο για έγκυρη ενημέρωση! Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν νομίζω να έλεγα το «ναι», αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR