counter

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: "Υιοθέτησα ένα κοριτσάκι τριών ετών"

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: "Υιοθέτησα ένα κοριτσάκι τριών ετών"
Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: "Υιοθέτησα ένα κοριτσάκι τριών ετών"

Νία Βαρντάλος

Συνέντευξη στο ΕΓΩ! weekly και την Γωγώ Θωμά παραχώρησε η Νία Βαρντάλος και μεταξύ άλλων μίλησε για την υιοθεσία της τρίχρονης κόρης της.

Και ξαφνικά μαμά. Γιατί αποφασίσατε να γράψετε και να μοιραστείτε αυτή την εμπειρία ζωής; Συνειδητοποίησα πως είχε ένα μυστικό που δεν άξιζε να το κρατώ για μένα. Μου δόθηκε από τον κόσμο το δώρο της αναγνωρισιμότητας. Κάθε άνθρωπος που αγοράζει ένα εισιτήριο για ταινίες μου κάνει αυτό που είμαι σήμερα. Η υιοθεσία της κόρης μας ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και έπρεπε να τη γράψω. Το αποτέλεσμα ήταν ότι σήμερα δέχομαι γράμματα από κάποιους που μου λένε «εξαιτίας του βιβλίου σας, υιοθετήσαμε ένα παιδί». Αυτό με κάνει να νιώθω χρήσιμή.

Πιστέυετε δηλαδή ότι με το βιβλίο σας βοηθήσατε γυναίκες ή ζευγάρια που βρέθηκαν στην ίδια θέση με σας; Ναι, με το να πω ότι κανένας δεν είναι τέλειος. Κανενός η ζωή δεν είναι τέλεια. Όλοι έχουμε κάτι. Αυτό ήταν το μυστικό μου και το γεγονός ότι το μοιράστηκε με έκανε να νιώσω ελεύθερη.

Θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας την πρώτη στιγμή που αντικρίσατε την κόρη σας; Εξεπλάγην επειδή δεν μου είπε τίποτα. Με κοίταξε μόνο με τα καστανά πανέμορφα μάτια της τα οποία ήταν γεμάτα ελπίδα, εμπιστοσύνη και αγάπη. Απλά αγάπη. Η μόνη μου σκέψη ήταν «σε βρήκα». Προσπαθούσα δέκα χρόνια να γίνω μητέρα και τότε ήρθε εκείνη. Όπως έγραψα στο βιβλίο μου, ήταν εύκλο και δύσκολο, υπέροχο και τρομακτικό συνάμα. Ήμουν ειλικρινής.

Ήταν δύσκολη απόφαση να υιοθετήσετε ένα κοριτσάκι τριών χρόνων; Ναι, αν και ήταν για σώστο, υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα. Το αντιλαμβάνομαι. Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να υιοθετήσουμε ένα μωρό και άλλοι ένα 15χρονο παιδί. Είναι επιλογή του καθενός. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR