counter

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός παραδέχεται: "Δεν είμαι καλά. Έχω κατάθλιψη, παίρνω χάπια"

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός παραδέχεται: "Δεν είμαι καλά. Έχω κατάθλιψη, παίρνω χάπια"
Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός παραδέχεται: "Δεν είμαι καλά. Έχω κατάθλιψη, παίρνω χάπια"

Μαρία Ιωαννίδου

Η Μαρία Ιωαννίδου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοσιογράφο Αντρέα Θεοδώρου και στο περιοδικό "YOU", αναφέρεται στην μεγάλη απώλεια που βιώνει και στο πόσο πολύ της λείπει ο Φρέντυ Γερμανός. Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρεται ανοιχτά στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και σε όσα περνάει τον τελευταίο καιρό. 

Πώς θα αντιδρούσε πιστεύετε αν άκουγε αυτά που είπαν ο Φώτης και η Μαρία; 

Δεν θα έλεγαν τίποτα αν ζούσε. Ο Φρέντυ ήταν ο βράχος μου και μου λείπει αυτούς τους καιρούς που με "χτυπάνε" όλοι. Πολλές φορές παρακαλάω την Παναγία να πάω να τον βρώ.

Δεν είστε καλά ψυχολογικά αυτή την περίοδο; 

Δεν είμαι καλά. Πληγώνεται ο κόσμος όταν το λέω αυτό γιατί από μένα ρουφάνε σαν βαμπίρ τη δύναμη και την αγάπη μου για τη ζωή.

Τι αντιμετωπίζετε; 

Έχω κατάθλιψη, παίρνω δυστυχώς χάπια. Η δικαστική διαμάχη στην οποία βρίσκομαι για τη σχολή χορού που είχα στη Γλυφάδα με διέλυσε. Αισθάνομαι εγκλωβισμένη σαν ποντικός. Μου έχει καρφωθεί πως θα ακολουθήσω την πορεία της Πηνελόπης Δέλτα. Όπως αυτή έτσι και εγώ έζησα με το καροτσάκι όταν παρέλυσα, έπαθα και εγώ αρθριτικά εξαιτίας του καρκίνου και επειδή στο τέλος εκείνη αυτοκτόνησε με επηρεάζει η ευαισθησία της. Απο την άλλη, όμως, αντιπαθώ τους ηττημένους. Θα νικήσω με όποιο κόστος.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR