counter

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: "Μου λείπει ο γιος μου..."

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: "Μου λείπει ο γιος μου..."
Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: "Μου λείπει ο γιος μου..."

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού, παραχώρησε ηθοποιός Μαρία Γεωργιάδου. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για τον γιο της Αλκιβιάδη που απέκτησε με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Διακοπές έκανες με τον γιο σου Αλκιβιάδη που βρίσκεται στην Ελλάδα; Ναι, βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα. Πήγαμε διακοπές, περάσαμε όμορφα δέκα ημέρες οι δυο μας στη Σέριφο, αλλά έκανε και μόνος του διακοπές με τους φίλους του. Πάντα χαίρεται να είναι εδώ το καλοκαίρι. Όταν είναι στην Ελλάδα μένουμε μαζί στο σπίτι μου.

Τι σου λέει για την Αμερική που ζει τα δυο τελευταία χρόνια; Έχει ένα απαιτητικό πρόγραμμα, κάνει τη δική του προσπάθεια.

Με τον καιρό έχουν μειωθεί οι ανησυχίες και οι φόβοι για ‘κείνον, έχει συμβιβαστεί με την απόσταση; Θέλω να μην φοβάμαι, προσπαθώ, ούτε για μένα, ούτε για εκείνον. Η ανησυχία δεν φεύγει, νοιάζομαι για τον Αλκιβιάδη και θα νοιάζομαι συνέχεια. Θα τον στηρίζω όσο μπορώ κι όσο χρειάζεται.

Δεν θέλει να επιστρέφει στην Ελλάδα; Δεν είναι ώρα για να πάρει τέτοιες αποφάσεις, έχει  μπροστά του τέσσερα χρόνια σπουδών. Μου λείπει ο γιός μου, είναι φυσικό, τόσα χρόνια ζούσαμε διαρκώς μαζί, αλλά χρειάζονται αυτά στις σχέσεις γονιών με τα παιδιά και χαίρομαι που κάνει κάτι που επέλεξε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR