counter

Πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός αναζητά πλαστικό για να αλλάξει την εικόνα της!

Πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός αναζητά πλαστικό για να αλλάξει την εικόνα της!
Πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός αναζητά πλαστικό για να αλλάξει την εικόνα της!

Στη εφημερίδα Espresso παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη η Καίτη Φίνου.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία διανύει το πεντηκοστό όγδοο έτος της ηλικίας της, μεταξύ άλλων,  αποκάλυψε πως θέλει να προχωρήσει σε αισθητική επέμβαση και γι' αυτό έχει αρχίσει να αναζητά τον ειδικό που θα την αναλάβει.

Όχι, δεν πρόκειται για λίφτινγκ προσώπου, αλλά για την αφαίρεση του λίπους κάτω από το σαγόνι της (το γνωστό διπλοσάγονο), που δημιουργήθηκε, κυρίως, από την αύξηση των κιλών της.

 

«Η αλήθεια είναι πως πρέπει να χάσω 10 κιλά για να αισθάνομαι καλά με την εικόνα μου, αλλά και στην υγεία μου. Όμως δεν έχω τα χρήματα για την κατάλληλη δίαιτα, αφού χρειάζεται να τρως και το ψαράκι σου και το φιλετάκι σου. Όπως ξέρετε, οι φτωχοί άνθρωποι είναι χοντροί, γιατί τρώνε πολύ ψωμί και μακαρόνια» εξομολογείται η ίδια, και ξεκαθαρίζει: «Μη φανταστεί κανείς ότι είμαι ψώνιο με την εμφάνισή μου. Δεν ψωνίστηκα τότε που ήμουν νέα και στα... χάι μου, θα είμαι τώρα, στα 58, και μάλιστα πατημένα; Απλά, επειδή δεν μπορώ να αδυνατίσω, θα ήθελα, για λόγους αισθητικής, να μην υπάρχει αυτό το προβληματάκι κάτω από το σαγόνι μου. Γι' αυτό ζητάω τη βοήθεια κάποιου πλαστικού. Θα πρόκειται για την πρώτη πλαστική στη ζωή μου, αφού ως τώρα δεν έχω κάνει κάτι».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR