counter

Party OK! Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ της λαμπερής βραδιάς

Party OK! Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ της λαμπερής βραδιάς
Party OK! Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ της λαμπερής βραδιάς

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στο Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας το party του περιοδικού ΟΚ! το οποίο θα μείνει αξέχαστο σε όλους για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Την άρτια διοργάνωση, τις πολλές επώνυμες παρουσίες τους ξεχωριστούς καλεσμένους και το Live του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης λίγο πριν ξεκινήσει την καλοκαιρινή του περιοδεία, ταξίδεψε με την ερμηνεία και τη μουσική του όσους τυχερούς βρέθηκαν εκεί.

Οι καλεσμένοι ακόμα, απόλαυσαν το ντουέτο των Μιχάλη Χατζηγιάννη - Θανάση Αλευρά, οι οποίοι ερμήνευσαν το τραγούδι "Σαϊτιά" που το παρουσίασαν για πρώτη φορά Live μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού.

Συναντήσαμε εκπροσώπους του καλλιτεχνικού, τηλεοπτικού και επιχειρηματικού κόσμου, που διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με μουσική, χορό, εξαιρετικά finger foods και ιδιαίτερα cocktails.

Τη διοργάνωση ανέλαβε το τμήμα Marketing της “Δάφνη Επικοινωνίες Α.Ε.” με επικεφαλής τη διευθύντρια Marketing, Λευκή Βλάσση.

Οικοδεσπότης, ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! Νίκος Γεωργιάδης, που με την ομάδα του δίνουν κάθε εβδομάδα τον καλύτερό τους εαυτό για το περιοδικό των Διασήμων.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR