counter

Πάρτυ έκπληξη για τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη! Ποια καλεσμένη έκλεψε την παράσταση;

Πάρτυ έκπληξη για τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη! Ποια καλεσμένη έκλεψε την παράσταση;
Πάρτυ έκπληξη για τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη! Ποια καλεσμένη έκλεψε την παράσταση;

Γενέθλια είχε χθες ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης, που έκλεισε τα 36 του χρόνια.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Η έκπληξη για τα γενέθλιά του

Η σύζυγός του Ελένη Αθερινού, παρέα με τους συνεργάτες και τους κουμπάρους του, οργάνωσαν ένα surprise party στο βουλευτικό του γραφείο και του ευχήθηκαν τα "χρόνια πολλά" με τον πιο γλυκό τρόπο… μια 3d τούρτα που απεικόνιζε τον ίδιο ως... «χαζομπαμπά» να ταϊζει την κορούλα του. Επίσης, του έκαναν δώρο μια μπλούζα του αγαπημένου του παίχτη στο NBA, Lebron James και μια μπάλα μπάσκετ των Los Angeles Lakers, αφού είναι γνωστή η αγάπη του για το μπάσκετ. 

Δεν έλειψαν και τα πειράγματα για τις πρόσφατες επιδόσεις του στους αγώνες των Athens Crips, την ομάδα μπάσκετ του Γιώργου Γιγουρτάκη, στην οποία συμμετέχει ο 36χρονος πλέον βουλευτής. 

Αυτή όμως που έκλεψε την παράσταση δεν ήταν άλλη από την 7 μηνών κορούλα του η οποία στις φωτογραφίες που ανήρτησε η σύζυγός του στο Instagram φαίνεται να κάθεται μπροστά στην τούρτα έτοιμη να τον βοηθήσει να σβήσει τα κεράκια, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο φαίνεται να παίζει με την μπάλα που του έκαναν δώρο οι συνεργάτες του.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, φανερά ενθουσιασμένος για το σκηνικό που αντίκρυσε μόλις μπήκε στο γραφείο φαίνεται να απόλαυσε τα γενέθλια του σε μία από τις τελευταίες ίσως στιγμές χαλάρωσης καθώς έχει ήδη ξεκινήσει τις πυρετώδεις προετοιμασίες για τις εκλογές.

Photos: Instagram @eleni__ath & Papadakis Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR