counter

Παρουσιαστής του "Ράδιο Αρβύλα": "Υπάρχει κάποιος λόγος που ο Παντελίδης..."

Παρουσιαστής του "Ράδιο Αρβύλα": "Υπάρχει κάποιος λόγος που ο Παντελίδης..."
Παρουσιαστής του "Ράδιο Αρβύλα": "Υπάρχει κάποιος λόγος που ο Παντελίδης..."

Συνέντευξη στο ένθετο «Real Life» της εφημερίδας «Real News»  παραχώρησε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μεταξύ άλλων μίλησε για την απήχηση των τραγουδιών του Παντελή Παντελίδη στο κοινό.

 Οι Έλληνες ακούν μουσική; Δυσκολεύεσαι να εντοπίσεις καλλιτέχνες ευρείας αποδοχής ή είναι κάτι που δεν σε ενδιαφέρει; Οι Έλληνες ακούν μουσική με πάθος, είναι μέρος της ψυχοσύνθεσής μας. Το γεγονός ότι δε συντριπτική πλειονότητα παθιάζονται με την ελληνική μουσική είναι απολύτως φυσιολογικό και καθόλου κατακριτέο.

Σε ό,τι αφορά τους καλλιτέχνες ευρείας αποδοχής, όπως το θέτεις,  υπάρχει κάποιος λόγος που ο Παντελής Παντελίδης, χαίρει ευρύτατης αποδοχής  από τους Villagers of Ioannina City (τους αναφέρω ειδικά διότι τρελαίνομαι γι΄αυτούς) και ο λόγος είναι ότι αγγίζει περισσότερους ανθρώπους. Είναι θέμα απλής αριθμητικής και γούστου. Πέραν αυτού οποιαδήποτε κουβέντα είναι φιλολογικού χαρακτήρα. Αν υπάρχει κάτι που σιχαίνομαι, είναι η ελιτίστικη άποψη ότι αν  κάτι αρέσει στον πολύ κόσμο «δεν είναι καλό» ή ότι «τόσο ξέρουν». Το δημοφιλέστερο συγκρότημα όλων των εποχών ήταν οι Beatles, επίσης ήταν το καλύτερο. Απλά πράγματα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR